Το πλέον αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα θέλει να κάνει ο Πανθρακικός, ο οποίος στην Κομοτηνή υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες συνεχίζουν την προσπάθειά τους για τα πλέι οφ και θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά τη νίκη στο «Γ. Καραίσκάκης» επί του Ολυμπιακού.

Πανθρακικός:

Χωρίς τους Χρήστου και Κουτσόπουλο o Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (2/3, 17:15).

Ο Χρήστου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για προληπτικούς λόγους.

Στο απουσιολόγιο του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής, Παύλου Δερμιτζάκη, συνεχίζει να βρίσκεται ο τραυματίας, Δημήτρης Κουτσόπουλος.

Από την άλλη, ο Καβαλιώτης τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Λαδάκη, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα Κυπέλλου με σκοπό να προφυλαχθεί και να τεθεί στη διάθεση του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Δερμιτζάκη: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μπαικαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Ντιόγκο, Λουσέρο, Βαχίρουα, Τζάνης, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, Κάσελαν, Κοντογουλίδης, Γωνιάδης, Μίνγκας και Μακρυδημήτρης.

Ατρόμητος:

Τις υπηρεσίες του Θανάση Καραγκούνη θα στερηθεί ο Ατρόμητος ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανθρακικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η σύσπαση στον κοιλιακό μυ που αντιμετωπίζει ο νεαρός μέσος δεν του επέτρεψαν να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στην Κομοτηνή, ενώ η περίπτωσή του θα επανεξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης, εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμεινε και ο Παναγιώτης Μπάλλας.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Αναστόπουλος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών και στοχεύει στο διπλό στην έδρα του Πανθρακικού, σε ένα κατά άλλα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.

Η 20μελης αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Φάμπιο, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube