Λίγοι προπονητές μπορούν να καυχιούνται πως έχουν πάρει τον αέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με σχεδόν εικοσαετή θητεία στους ελληνικούς πάγκους και οκτώ πρωταθλήματα, άλλωστε, δεν είναι εύκολο… Όμως ο Σάκης Τσιώλης φαίνεται πως έχει πάρει τον αέρα του Σερβοέλληνα τεχνικού. Το www.sport-fm.gr αποδεικνύει γιατί…

Η χθεσινή νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρομήτου με 3-0 ήταν η τρίτη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες, που έχει πανηγυρίσει ο Καρδιτσιώτης απέναντι στον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Η αρχή έγινε στις 30 Νοεμβρίου του 2003, όταν βρισκόμενος στον πάγκο του Πανηλειακού είχε οδηγήσει την ομάδα του στο 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ στον Πύργο για τη δωδέκατη αγωνιστική με τέρμα του Θωμαΐδη στο 60’.

Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2010, για την τέταρτη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Βόλου του Σάκη Τσιώλη νικούσε 3-1 την «Ένωση» (9' Σανκαρέ, 83' Μπρέσκα, 90΄Ουμπίδες-56'Λυμπερόπουλος) οδηγώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην παραίτηση από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Χθες ήταν η σειρά του Αστέρα να πληγώσει, με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με το 3-0 επί του Ατρομήτου στην Τρίπολη (14' Μπαρτολίνι, 25', 57' Ναβάρο). Η ήττα αυτή βάρυνε το κλίμα για τον 64χρονο τεχνικό, που έχει βρει τον δάσκαλό του…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube