Σύνθημα νίκης, που θα χαρίσει στη Νιούκαστλ την πρόκρισή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έστειλε ο Νταν Γκόσλινγκ, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

«Το εκτός έδρας γκολ βοηθά, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζουμε τώρα στην έδρα μας. Μακάρι να τα πάμε καλά και να νικήσουμε το παιχνίδι. Μπορεί ο καιρός να μην είναι ζεστός, αλλά περιμένουμε τους οπαδούς μας, έστω και αν χρειαστεί να φορέσουν αδιάβροχα. Είναι φοβεροί. Ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να μας δουν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι κοντά μας και την Πέμπτη», τόνισε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στην επιθυμία του να συμπεριληφθεί στην αρχική ενδεκάδα για το ματς με τους Περιστεριώτες:

«Σε κάθε παιχνίδι που παίζεις, θέλεις να πηγαίνεις καλά. Είναι ένα νέο ματς και ελπίζω να εμφανιστώ έτοιμος και να νικήσουμε. Ελπίζω να ξεκινήσω βασικός και να περάσουμε στη φάση των ομίλων. Θα ήταν απογοητευτικό, μετά την περσινή χρονιά που κάναμε, να μείνουμε εκτός ομίλων. Ελπίζω να τελειώσουμε χωρίς πρόβλημα τη δουλειά»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube