Αγγλία

Άστον Βίλα: «Έδεσε» τον Ντουράν μέχρι το καλοκαίρι του 2030!

Σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2030, ήρθε η Άστον Βίλα με τον 20χρονο επιθετικό, Τζον Ντουράν!

«Έδεσε» το μεγαλύτερο αστέρι της και... ξέκοψε την όρεξη των επίδοξων «μνηστήρων» η Άστον Βίλα!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (07/10), οι «χωριάτες» ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Τζον Ντουράν, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2030!

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο 20χρονος Κολομβιανός φορ, «ανάγκασαν» τη διοίκηση του βρετανικού συλλόγου να προβεί σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, καθώς, πέραν της αύξησης στη διάρκεια, εκτοξεύτηκαν και οι ετήσιες απολαβές του νεαρού άσου.

Φέτος, ο διεθνής στράικερ μετρά δέκα συμμετοχές με 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 8 τέρματα σε 37 εμφανίσεις.

Χαρακτηριστικό της επιτυχίας της Άστον Βίλα να «δέσει» ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία για πολλά χρόνια ακόμα, είναι το γεγονός πως το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση του συλλόγου απέρριψε συνολικά... 40 προτάσεις για την πώληση του φορ!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x