Αγγλία

Μέχρι και οι πιτσαρίες τον τρολάρουν: Το ξεκαρδιστικό ποστ της Domino's για τον Τεν Χαγκ!

Η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας «Domino's» βρήκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να τρολάρει τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος έχει οδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα τραγικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν «άσφαιρες» στο Βίλα Παρκ, με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να βρίσκεται πια στη 14η θέση της Premier League, μετά από επτά αγωνιστικές. Για να βρει κάποιος παρόμοιο στραβό ξεκίνημα στη σεζόν πρέπει να κάνει… βουτιά στο παρελθόν. Μόλις το 1989/90 οι «κόκκινοι διάβολοι» σε ίδιο αριθμό αναμετρήσεων είχαν μαζέψει μόνο επτά βαθμούς!

Αυτό το κάκιστο ξεκίνημα, σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας, έχουν κάνει τον Ολλανδό προπονητή ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην πόλη του Μάντσεστερ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ή θα αποχωρήσει, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ό,τι και να γίνει, δεν έχει κανέναν οπαδό της ομάδας με το μέρος του!

Μάλιστα, τα αποτελέσματα του Τεν Χαγκ αλλά και η δική του αδιάφορη στάση τον έχουν κάνει στόχο έντονου «τρολαρίσματος» στην Αγγλία. Ακόμη και η αλυσίδα εστιατορίων πίτσας «Domino's» βρήκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο να «δουλέψει» τον Ολλανδό, ανεβάζοντας μία πολύ αστεία φωτογραφία που έγινε viral στο «X».

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία έξω από το «Ολντ Τράφορντ», στην οποία απεικονίζει ένα φορτηγό και πάνω του μια διαφήμιση της «Domino's» με το πρόσωπο του Τεν Χαγκ και το μήνυμα: «Ζητείται προσωπικό, όχι εσύ Έρικ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x