Μπορεί η κληρωτίδα να έφερε την Νιούκαστλ για την φάση των πλέι οφ του Europa League όμως αυτό δεν πτοεί τον Τάσο Καραμάνο και τους συμπαίκτες του. Ο νεαρός άσος του Ατρόμητου, μίλησε στο www.sport-fm.gr για τα παιχνίδια με την αγγλική ομάδα, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την πρόκληση που έρχεται για τον ίδιο και τα άλλα ελληνόπουλα της ομάδας του Περιστερίου.

Συνέντευξη στον Χρήστο Οικονόμου

«Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση για εμάς, καθώς η ομάδα της Νιούκαστλ είναι το φαβορί. Πρόκειται για μια ομάδα με καλούς και ποιοτικούς παίκτες και για όλους εμάς στον Ατρόμητο είναι εμπειρία ζωής. Αυτά τα παιχνίδια, μόνο σαν κέρδος μπορούμε να τα δούμε», τόνισε αρχικά.

«Σίγουρα, εμείς δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε, ούτε πρόκειται να μπούμε με την λογική πως έχουμε αποκλειστεί. Έχουμε και εμείς πιθανότητες και μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα φροντίσουμε να τις εξαντλήσουμε. Ξέρουμε ποιος είναι το φαβορί αλλά θα μπούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Ερωτηθείς για το αν παίζει ρόλο σε ποια έδρα θα αγωνιστούν πρώτα, τόνισε: «Σε αυτή την φάση των νοκ άουτ δεν νομίζω πως παίζει και μεγάλο ρόλο ποιο παιχνίδι είναι πρώτο και πιο δεύτερο. Αρκεί να παρουσιαστείς όσο το δυνατόν πιο δυνατός και όσο το δυνατόν πιο έτοιμος».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις προπονήσεις με τον Μπάγεβιτς: «Το να δουλεύεις με τον κ. Μπάγεβιτς είναι εξαιρετικό. Έχοντας μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα ξέρουμε τι σημαίνει ο συγκεκριμένος προπονητής. Είναι πάντα ευδιάθετος, δείχνει τρομερή όρεξη και δουλεύει και με τον κάθε ένα ξεχωριστά. Αυτό μας κάνει να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη διάθεση να προσφέρουμε».

Για την θέση που θέλει να αγωνίζεται, τόνισε: «Σε όλα τα φιλικά αγωνίστηκα στην κορυφή της επίθεσης και θεωρώ πως τα πήγα καλά. Και παλαιότερα εκεί αγωνιζόμουν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα παίξω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου»

Τέλος, μίλησε και για την φετινή χρονιά που ξεκινάει με αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στους Άγγλους: «Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και στο πρωτάθλημα. Να έχουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία από την περσινή και φυσικά να έχουμε επιτυχίες. Να γιορτάζουμε κάθε παιχνίδι μαζί με τον κόσμο μας, τον οποίο έχουμε ανάγκη και θέλουμε στο πλευρό μας σε όλα τα ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube