Και οι δύο ήθελαν πολύ τη νίκη, μόνο όμως ο Ατρόμητος πέτυχε… τρίποντο. Ο Γιώργος Δώνης είδε τους ποδοσφαιριστές του να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες απέναντι στον Παναιτωλικό, να φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο θεωρεί πως με βάση την εικόνα τους θα μπορούσαν να είχαν επιτύχει ακόμη πιο άνετα τον στόχο τους.

«Νομίζω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που βάζει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα. Έχουμε πει πολλά για τον Κώστα, ας πούμε πολλά και για την ομάδα. Ήμασταν οι πρωταγωνιστές, μας αδικεί το σκορ», σχολίασε για το αποτέλεσμα, ενώ για τον αγχωτικό τρόπο με τον οποίο έφτασαν τελικά στη νίκη οι Περιστεριώτες, ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Να φτάσουμε όπου μπορούμε. Η συγκομιδή των 9 βαθμών σε 5 αγώνες είναι μια χαρά.(Η διακοπή) θα βοηθήσει να ηρεμήσουμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την συνέχεια».

«Δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, γιατί δεν ήμασταν όπως στα προηγούμενα ματς. Νομίζω ότι βάσει ευκαιριών είναι δίκαιο το αποτέλεσμα», σχολίασε τεχνικός των Αγρινιωτών, Μπάμπης Τεννές, επίσης αμέσως μετά τη λήξη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube