Τον Παναιτωλικό υποδέχεται ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2). Να… εξαφανίσει από τη μνήμη του την κακή εμφάνιση στην Τρίπολη θα επιδιώξουν οι «κυανόλευκοι», ενώ οι Αγρινιώτες να συνεχίσουν την πολύ καλή μέχρι στιγμής πορεία τους…

Ατρόμητος:

Έπειτα από μία εβδομάδα βαθιάς περισυλλογής, αναζήτησης των προβλημάτων που οδήγησαν στην άσχημη εμφάνιση στην Τρίπολη αλλά και... φαρμακευτικής αγωγής, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αγωνιστεί απέναντι στην φιλόδοξη ομάδα του Αγρινίου, για την οποία... έχει μία ιδέα για το πώς αγωνίζεται από το φιλικό προετοιμασίας που δόθηκε στην έδρα της, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο «εφιάλτης» της ίωσης που ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες τους παίκτες του Ατρομήτου δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς…

Όσο για το πόσο σοβαρά έχουν πάρει στο Περιστέρι αυτή την ιστορία, αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στις δηλώσεις του Δώνη ενόψει του αγώνα. Ο προπονητής του Ατρομήτου είπε ότι οι παίκτες του, για την τραγική εμφάνιση στην Τρίπολη είχαν μία πάρα πολύ σημαντική δικαιολογία, η οποία δεν είναι άλλη από τα συμπτώματα της ίωσης…

«Είχαμε δυστυχώς πολλούς παίκτες που ήταν καταπονημένοι από την ίωση που μας έχει χτυπήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πάντως, και ο τελευταίος… άρρωστος, ο οποίος ήταν ο Σκόνδρας, έγινε καλά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Όσον αφορά την εντεκάδα, πιθανότατα στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Φυτανίδης και Ζουέλα. Δεξιά ο Νάστος και αριστερά ο Γιαννούλης. Στον άξονα, Γκαρσία, Μπάλλας και Τάτος, ενώ στην επίθεση Επστάιν, Καραγκούνης και Μήτρογλου.

Η αποστολή της ομάδας: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μακρής, Τάτος, Γκαρσία, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Μπέλιτς, Μπρίτο, Επστάιν, Καραγκούνης.

Παναιτωλικός:

Στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός ταξιδεύει προκειμένου να πάρει ένα ακόμα εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ευελπιστούν να επιστρέψουν στις νίκες.

Κανονικά θα αγωνιστούν οι Μπουμάλ και Εντζεγκουέλε, ενώ μοναδικός που θα μείνει στο Αγρίνιο είναι ο Ρότσα.

Ο Έλληνας τεχνικός, θα δώσει φανέλα βασικού σε έναν εκ των Μεζάκ ή Μπουμάλ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ρότσα. Οι άλλοι είναι λίγο πολύ γνωστοί. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσενάμο (δεν αποκλείεται η έκπληξη με Μπλάζιτς). Δεξιά θα είναι ο Κουτρομάνος, αριστερά ο Άντι και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Εντζεγκουέλε και Κούσας.

Ο Σιόντης με τον Μουμίν θα είναι πιο μπροστά και σε περίπτωση που αγωνιστεί ο Μεζάκ, ο Θεοδωρίδης θα πάει αριστερά, ο Καμαρά δεξιά και ο Χαριστέας στην κορυφή.

Αν, πάλι, αγωνιστεί ο Μπουμάλ, τότε ο Θεοδωρίδης θα πλαισιώσει στον άξονα τους Σιόντη και Μουμίν και ο Γάλλος θα πάει αριστερά, ο Καμαρά δεξιά και ο Χαριστέας στην επίθεση.

Η αποστολή: Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος, Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube