Δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ο Στέλιος Σφακιανάκης και δεν θα δηλώσει «παρών» στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος μέσος του Ατρομήτου έχασε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας που πέρασε και δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των παικτών που θα επιλέξει ο Γιώργος Δώνης.

Κατά τ’ άλλα, ο προπονητής των Περιστεριωτών δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Στα θρανιά ξανά…

«Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος ξεκίνησε το πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου δημιουργώντας βήμα- βήμα τις επόμενες γενιές των φιλάθλων του.

Οι ποδοσφαιριστές Πίτου Γκαρσία, Αντώνης Αθανασίου, Παναγιώτης Μπάλλας βρέθηκαν το πρωί στο 5ο Λύκειο Περιστερίου και μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τις νέες αφίσες της ομάδας ενώ δεν παρέλειψαν να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου».

Κλειστή η Θύρα 1 το Σάββατο

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι λόγω της τεράστιας ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό η διάθεση τους αύριο (Παρασκευή) θα γίνει ως εξής:

-Από το εκδοτήριο της οδού Γιαννιτσών (Θύρα 4) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 21.00.

-Από το γραφείο της διαχείρισης (είσοδος από οδό Κρέσνας) από τις 10.00 μέχρι τις 21.00. Παράλληλα και διάθεση καρτών διαρκείας καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας.

Το τμήμα διαχείρισης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα εισιτήρια πριν εξαντληθούν.

Ακόμη, η ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθυμίζει ότι έπειτα από απόφαση της Αστυνομίας θα παραμείνει κλειστή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η Θύρα 1 (μεταλλική) που προορίζεται για τους φιλάθλους της εκάστοτε φιλοξενούμενης ομάδας.

Κατόπιν τούτου, είναι καλό να μην προσέλθουν στο γήπεδο Περιστερίου ακόμα και μεμονωμένα φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας με ή χωρίς διακριτικά γιατί η Θύρα 1 δεν θα λειτουργήσει!».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube