Τον φιλόδοξο Ατρόμητο υποδέχεται ο Άρης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σε ένα ματς που συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για δύο ομάδες, από τις οποίες οι οπαδοί τους περιμένουν πολλά και άμεσα, δύο «σύνολα» από τα οποία οι ουδέτεροι περιμένουν ότι θα… «γλυκάνουν» με την παρουσία τους τη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Από τη μία οι Περιστεριώτες των μεταγραφών και από την άλλη ο Άρης του Σάκη Τσιώλη που φέρει την ταμπέλα του επιτυχημένου, προίκα από την περασμένη σεζόν.

Κοινό χαρακτηριστικό: Έπειτα από τον καλοκαιρινό ενθουσιασμό, ο προβληματισμός που έχει προκαλέσει η εικόνα τους στην πρεμιέρα και στα φιλικά.

Άρης

Από αυτόν οι οπαδοί του φέτος περιμένουν πολλά. Η εικόνα του στα φιλικά όμως είναι αλήθεια ότι έχει προβληματίσει αρκετούς. Ο Άρης, έπειτα από την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ, ευελπιστεί σε μία άνετη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, η οποία θα φέρει χαμόγελα…

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Σηφάκης μόνο με θαύμα θα προλάβει να δηλώσει «παρών». Επειδή όμως τέτοια δεν συμβαίνουν στην εποχή μας, ο Σάκης Τσιώλης έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα πως θα πρέπει να παρατάξει τον Άρη κόντρα στον Ατρόμητο δίχως τον διεθνή τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια των «κίτρινων». Ο διεθνής πορτιέρο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας (οστικό οίδημα) να μην είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Όχι ότι έχει κάτι το σοβαρό, όμως λογικά θα λείψει από την αναμέτρηση της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συνεπώς η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο Μάρκος Βελλίδης. Έλα όμως που και αυτός προέρχεται από τραυματισμό (κάταγμα στο χέρι) και δεν είναι 100% έτοιμος… Στο ακραίο ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί κανείς από τους δύο, βασικός θα είναι ο 18χρονος Σωκράτης Διούδης!

Από εκεί και πέρα τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους δέκα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα. Στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- θα ξεκινήσουν οι Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο και Νέτο, αμυντικά χαφ οι Φατί, Τόχα, στα άκρα οι Καπετάνος (αριστερά), Σολτάνι (δεξιά) και επιθετικό δίδυμο οι Καστίγιο, Τσέζαρεκ.

Ατρόμητος

Ο εφιάλτης της δυσκολίας του Ατρομήτου στο σπρώξιμο της μπάλας στα δίχτυα έκανε την επανεμφάνισή του και φέτος στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη, παρά το γεγονός ότι έχει αλλάξει ολόκληρο τον κορμό του -κάνοντας, βέβαια, ελπιδοφόρες μεταγραφές- παραμένει μία ομάδα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας κι αυτό φάνηκε στην πρεμιέρα της Κρήτης.

Αυτό που φάνηκε επίσης είναι η αδυναμία του στο σκοράρισμα. Κι αυτό ήταν που προβλημάτισε έντονα το τεχνικό τιμ κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Πάνω σε αυτό τον τομέα δούλεψε πάρα πολύ ο Δώνης και τα αποτελέσματα της δουλειάς του περιμένει να τα δει κόντρα στον Άρη, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα απουσιών, οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο της τελευταίας στιγμής. Ο Γιώργος Δώνης γνώριζε εκ των προτέρων πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάστο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, αλλά όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του είναι 100% έτοιμοι για την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη.

Στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι που δίνουν οι «κυανόλευκοι» επιθυμούν να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν… Μία πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός είναι η εξής: Ο Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Ζουέλα, Τόμας, δεξιά Φυτανίδης και αριστερά Γιαννούλης. Στον άξονα Τάτος, Γκαρσία και Μακρής, ενώ στην επίθεση Μπέλιτς, Επστάιν και Μήτρογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube