Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ατρομήτου σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεταγραφή του Καλίφα Σισέ, παρά το «κόλλημα» που φαίνεται ότι παρουσιάστηκε στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Oι Περιστεριώτες τα είχαν βρει με τον αμυντικό από το Μάλι και είχαν πάρει το «ΟΚ» απο την Μπρίστολ Σίτι-στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, τελικώς, όμως, προέκυψε ένα απροσδόκητο «κόλλημα».

Η αγγλική ομάδα της Τσάμπιονσιπ χρωστάει στον 27χρονο κεντρικό αμυντικό ένα ποσό, το οποίο ο παίκτης, αποχωρώντας από τον σύλλογο, δεν είναι διατεθειμένος να της το… χαρίσει. Εν ολίγοις, απειλεί πως αν δεν εισπράξει τα χρήματα δεν θα την απαλλάξει από το συμβόλαιό του, το οποίο αγγίζει περίπου τα 300.000 ευρώ το χρόνο.

Πάντως, στον Ατρόμητο δεν δείχνουν να ανησυχούν για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής και σε καμία περίπτωση δεν την θεωρούν «τελειωμένη υπόθεση». Απεναντίας, ευελπιστούν πως το «κόλλημα» που εμφανίστηκε θα ξεπεραστεί και ο παίκτης δεν θα αργήσει να ενταχθεί στο δυναμικό τους.

«Off» για… λίγο ο Αναστασάκος

Ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε ο Ηλίας Αναστασάκος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του Γιώργου Δώνη, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος του συνέστησε ξεκούραση για μία ή δύο ημέρες.

Κατά τα λοιπά, το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους παίκτες περιελάμβανε διπλή προπόνηση.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube