Στη Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ατρομήτου.

Η ομάδα των «κυανόλευκων» θα αναχωρήσει στις 23 Ιουλίου από την Ελλάδα και θα προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν σε ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα στη Σόφια, το οποίο βρίσκεται σε 55 χιλιόμετρα απόσταση από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Το συγκρότημα που βρίσκεται σε λειτουργία μόλις τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι χτισμένο μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες λίμνης και παρέχει όλες τις ανέσεις για μια άρτια προετοιμασία. Τα δύο γήπεδα που θα είναι στη διάθεση της ομάδας διαθέτουν άριστο χλοοτάπητα κάτι που διαπίστωσαν στην «επί τόπου» επίσκεψη τους ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και ο Β’ Βοηθός Προπονητή Μίοντραγκ Μέντα.

Επίσης το «RIU PRAVETS RESORT», διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, λουτρά ατμού, spa, fitness center, γήπεδα γκολφ, τένις, γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο ενώ η περιοχή γύρω από το συγκρότημα είναι ιδανική για ποδηλασία και ιππασία.

Μέχρι τις 5 Αυγούστου που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, η ομάδα μας θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με πιθανές αντιπάλους τις εξής ομάδες: Λοκομοτίβ Σόφιας, Χάποελ Τελ Αβίβ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Σλάβια Σόφιας και ΤΣΣΚ Σόφιας.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα φιλοξενήσει την αποστολή της ομάδας στο www.riu.com
».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube