Απ' ότι φαίνεται, το να προβλέψεις τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ θα είναι δύσκολη υπόθεση… Ο Ισπανός τεχνικός, αν και στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη (13/10) χρησιμοποίησε σύστημα 4-4-2, σε αυτήν της Πέμπτης το… γύρισε σε 4-2-3-1. Το σύστημα, δηλαδή, που χρησιμοποιούσε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου», που προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ, στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (την Κυριακή στις 20:30), έδειξε κάποιες από τις (νέες) σκέψεις του. Πάντως, φαίνεται ότι ο Χιμένεθ αρέσκεται στις εκπλήξεις, οπότε, δεν αποκλείεται να έχουμε αρκετές στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο σημερινό δίτερμα, με τους βασικούς αγωνίστηκαν: Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Γιάχιτς, αριστερό μπακ ο Λαγός και οι Μανωλάς και Δέλλας στόπερ. Οι Γκέντσογλου και Μάκος ήταν αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον Τζεμπούρ έπαιξαν οι Σκόκο, Λεονάρντο και Μπερνς. Με τους αναπληρωματικούς αγωνίστηκαν: ο Σάχα στο τέρμα, ο Αργυρίου δεξί μπακ, ο Καράμπελας αριστερό μπακ, Νασούτι-Καλαμιώτης στόπερ, Καφές-Ντιόπ αμυντικά χαφ, Εντερ-Φροξυλιάς πίσω από τον Μπλάνκο.

Πλέον, μένει να δούμε και την αυριανή προπόνηση και το αν θα κάνει ο Χιμένεθ δοκιμή ενδεκάδας ή θα κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για τον αγώνα με την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.