Stoiximan Super League

Αποστολάκης: «Η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της»!

«Αδιαμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα, η ΑΕΚ να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της»! Με αυτές τις δύο, χαρακτηριστικές ατάκες στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο νυν δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιώργος Αποστολάκης, ξεκαθάρισε τη θέση του σε ότι αφορά το θέμα του γηπέδου της «Ένωσης». «…θα είμαστε αρωγοί για να επιστρέψει το σωματείο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε.

«Αδιαμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα, η ΑΕΚ να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της»!

Με αυτές τις δύο, χαρακτηριστικές ατάκες στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο νυν δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιώργος Αποστολάκης, ξεκαθάρισε τη θέση του σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου της «Ένωσης».

«Πρέπει την πρόταση να την κάνει η ΑΕΚ. Εμείς, ως Δήμος, θα βάλουμε τις… πλάτες μας και θα είμαστε αρωγοί για να επιστρέψει το σωματείο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε.

Αναλυτικά, ο κ. Αποστολάκης είπε: «Ο νέος Δήμος θα πρέπει να είναι κοντά στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ συμβολίζει τη Νέα Φιλαδέλφεια και ως τέτοιος συμβολισμός, θα πρέπει να τυγχάνει ανάλογου σεβασμού».

Για το αν μιλάει για την ερασιτεχνική ΑΕΚ ή την ΠΑΕ, είπε: «Μιλάω για τη ''μάνα'' ΑΕΚ. Η ΠΑΕ είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα με το γηπεδικό. Δεν είναι, όμως, πρόβλημα μόνο της ΠΑΕ. Ο Δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή. Ξέρετε ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική βούληση για το θέμα. Υπάρχουν τοποθετήσεις που πότε θέλουμε το γήπεδο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και πότε όχι. Προσωπική μου άποψη είναι: αδιαμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα, η ΑΕΚ να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν μιλάμε για ένα γήπεδο που θα είναι εκτός νόμου. Ούτε για ένα γήπεδο που θα εξυπηρετεί… 100.000 κόσμο. Θα εξυπηρετεί 30.000 και θα έχει ήπιες εμπορικές χρήσεις. Την πρόταση, όμως, πρέπει να την κάνει η ΑΕΚ. Εμείς, ως Δήμος, θα βάλουμε τις… πλάτες μας και θα είμαστε αρωγοί για να επιστρέψει το σωματείο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από κει και πέρα, είναι ξεκαθαρισμένο το οικονομικό ανάμεσα στην ερασιτεχνική ΑΕΚ και την ΠΑΕ. Όπου φτώχια και γκρίνια… Αν η ΑΕΚ είχε το χώρο της, τώρα δεν θα τα συζητάγαμε όλα αυτά. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γυρίσει η ΑΕΚ στο σπίτι της».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x