Ο Γιώργος Γλου διαβεβαίωσε τον Περικλή Ιακωβάκη ότι θα καλυφθούν οι οικονομικές οφειλές προς τους αθλητές του Ολυμπιακού στο τμήμα στίβου.

Όπως έγινε γνωστό, μπορεί οποιοσδήποτε το θελήσει να πάρει μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο, αφού ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, λόγω και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, δεν πρόκειται να εγείρει αξιώσεις.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου, μέχρι και τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, συζήτησε με τον Έλληνα πρωταθλητή για την άσχημη περίοδο που διανύει ο Ερασιτέχνης, ενώ εγγυήθηκε πως θα βρεθεί λύση.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Με τον Ολυμπιονίκη και πρωταθλητή του στίβου Περικλή Ιακωβάκη συναντήθηκε σήμερα ο προεδρεύων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Γιώργος Γλου και συζήτησαν θέματα που αφορούν το τμήμα και τους αθλητές του στίβου στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει ο Σύνδεσμος.

Ο κ. Γλου είπε στον πρωταθλητή μας ότι επειδή είναι περίοδος μεταγραφών (15 έως 31/10) όποιος αθλητής επιθυμεί να φύγει λόγω αυτής της δύσκολης οικονομικής κατάστασης μπορεί να το πράξει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα έχει καμία οικονομική απαίτηση. Αντίθετα θα εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει απέναντί του.

Ο Περικλής Ιακωβάκης, τονίζοντας ότι έχει την αίσθηση πως εκφράζει όλους τους συναθλητές του στο τμήμα στίβου, είπε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει και ότι πιστεύει πως οι φίλαθλοι θα σταθούν έμπρακτα δίπλα και θα στηρίξουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και η παρούσα δύσκολη οικονομική κατάσταση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ