Γενικά

Θρήνος στην ποδηλασία: «Έφυγε» 18χρονη Ελβετίδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων στη Ζυρίχη

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 18 ετών άφησε Ελβετίδα ποδηλάτης, μετά από ατύχημα που είχε σε αγώνα της Ζυρίχης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αγώνα δρόμου νεανίδων.

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο της ποδηλασίας, αλλά και σε όλο τον αθλητισμό, η τραγική είδηση που έρχεται από την Ελβετία και αφορά τον θάνατο μιας 18χρονης αθλήτριας.

Συγκεκριμένα, η Ελβετίδα ποδηλάτης, Μουριέλ Φίρερ, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Ζυρίχης, μετά από μεγάλη μάχη που έδινε το τελευταίο 24ωρο σε μονάδα εντατικής θεραπείας, από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ζυρίχη ήταν άσχημες, με την βροχή να κάνει δύσκολο το έργο των αθλητριών.

Η άτυχη Ελβετίδα είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσιεύματα, χρειάστηκαν να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι οι διοργανωτές να συνειδητοποιήσουν το τι είχε συμβεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ένα ατύχημα που έρχεται να ρίξει και άλλο... λάδι στις τάξεις της παγκόσμιας ποδηλασίας, καθώς, τον τελευταίο χρόνο συνολικά τρεις ποδηλάτες έχουν χάσει τη ζωή τους σε αγώνες, με τη κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από τους κανόνες και μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η παγκόσμια ομοσπονδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x