Γενικά

Με τον Γάλλο Πορέ ο Γκιώνης στο China Smash 2024

Στο Πεκίνο βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκιώνης κι ετοιμάζεται για το ξεκίνημά του στην αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα δώσει στο China Smash 2024 τους πρώτους αγώνες του μετά το Παρίσι και την Τετάρτη έμαθε τον αντίπαλό του στο ταμπλό των προκριματικών. Κληρώθηκε με τον Γάλλο Τιμπό Πορέ, έναν πολύ αξιόλογο νεαρό της σημερινής «χάλκινης» Ολυμπιονίκη του ομαδικού ανδρών και σ’ ένα τοπ επιπέδου, έτσι κι αλλιώς, τουρνουά της World Table Tennis.

Το China Smash 2024 αρχίζει την Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Ο αγώνας του κορυφαίου αμυντικού στον προκριματικό γύρο των «64» δεν είναι στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Θα γίνει την Παρασκευή κι η ώρα και το τραπέζι θα οριστούν την ίδια μέρα. Ο Γκιώνης θ’ αναμετρηθεί πρώτη φορά με τον 20χρονο Πορέ, ο οποίος είναι νούμερο 73 στην παγκόσμια κατάταξη και, μέσα στο 2024, ήταν τρίτος στο απλό στο WTT Contender της Νιγηρίας και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21.

Αν ο Γκιώνης περάσει τον πρώτο προκριματικό γύρο, τότε στους «32» θα συναντήσει είτε τον Κινέζο Γουέν Ρουιμπό, είτε τον Αυστριακό Ρόμπερτ Γκάρντος. Συνολικά, θα γίνουν τρεις γύροι για να προκύψουν οκτώ προκρίσεις στο κυρίως ταμπλό των «64».

Πρώτο φαβορί των προκριματικών είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Ιονέσκου και δεύτερο ο Γερμανός Ρικάρντο Γουόλτερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x