Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League μπορεί να πάρει ο Άρης, σύμφωνα με τον Σάκη Πρίττα. Για να γίνει αυτό, βέβαια, πρέπει να περάσει πρώτα το εμπόδιο στης Αούστρια Βιέννης. Ο διεθνής μέσος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τους Αυστριακούς, χαρακτηρίζοντάς τους καλή ομάδα, την οποία όμως… «μπορούμε να αποκλείσουμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρίττας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

την Αούστρια Βιέννης: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά γενικότερα το Europa League έχει δυνατές ομάδες. Όλα αυτά είναι σχετικά. Εξαρτάται από τη δική μας απόδοση το τι θα γίνει στα δύο παιχνίδια. Η Αούστρια έχει παίξει αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος κι έχει αποκτήσει καλύτερο ρυθμό. Εμείς, αν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι με τους Πολωνούς. Ο Άρης είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο. Στο παρελθόν έχουμε αποκλειστεί από μια κροατική ομάδα (σ.σ. Σλάβεν Μπελούπο)... Ξέρουμε ότι είναι καλός ο αντίπαλος, αλλά μπορούμε να περάσουμε και έχουμε αρκετές ελπίδες πρόκρισης».

τον επαναληπτικό με τη Γιαγκελόνια: «Δεν είχαμε καλή παρουσία, αν και ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθήσαμε, βέβαια, να παίξουμε καλά, αλλά μόλις έγινε το 2-1 για τους Πολωνούς δημιουργήθηκε άγχος στην ομάδα, αλλά ευτυχώς ήρθε η ισοφάριση και η πρόκριση».

το αν προτιμάει να αγωνιστεί εντός ή εκτός στον πρώτο αγώνα: «Δεν με επηρεάζουν ιδιαίτερα το αν θα είναι εντός η εκτός του πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα, σε γενικότερες γραμμές, καλό είναι να παίζεις εκτός το πρώτο ματς για να έχεις τη ρεβάνς στην έδρα σου».

Για τους εγχώριους στόχους του Άρη: «Θέλουμε να βγούμε στα πλέι οφ, όπως και πέρυσι, και γενικότερα να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αν γίνεται να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέσω του Κυπέλλου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Άρης