Europa League

Τσανάκας: «Επιστρέφει το Ρέτσος-Κάρμο και η ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

Την πεποίθηση πως η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού θα φτιάξει την ομάδα και σε άλλους τομείς πέραν του ανασταλτικού, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας.

Την ασφάλεια που εγγυάται ενόψει του αγώνα με τη Μάλμε στη Σουηδία η επιστροφή του βασικού διδύμου στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε πως στο ερχόμενο ματς της Πέμπτης δεδομένα θα δούμε ξανά το Ρέτσος-Κάρμο στα στόπερ. Εκτίμησε δε, πως η επιστροφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού φτιάχνει την ομάδα και σε άλλους τομείς πέραν του ανασταλτικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν ο Ολυμπιακός είναι καλά αμυντικά, βρίσκει τον… δρόμο του και δημιουργικά.

Όσον αφορά τη σουηδική ομάδα, ο Γιώργος Τσανάκας ανέφερε πως τα περισσότερα γκολ της έρχονται από τον άξονα και με κατά μέτωπο επιθέσεις, ενώ φορτώνει συχνά-πυκνά και την αριστερή της πλευρά. Κάτι που ενδεχομένως να κάνει τον Μεντιλίμπαρ να επαναφέρει στη δεξιά του Ολυμπιακού τους Κοστίνια-Ροντινέι.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x