Το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης θα πρέπει να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός. Οι Βέλγοι, γνωστοί μας από τα φετινά παιχνίδια τους απέναντι στον Ολυμπιακό, έφεραν 0-0 με την Σάλτσμπουργκ και πήραν την πρόκριση για τους «16» του Europa League. Στο πρώτο παιχνίδι η Σταντάρ, αν και βρέθηκε 2-0 πίσω στο ημίχρονο, έκανε την απόλυτη ανατροπή και νίκησε 3-2.

Το παιχνίδι στην Αυστρία δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη «μάχη» μεταξύ των δύο ομάδων και κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη. Οι φιλοξενούμενοι δεν δέχτηκαν γκολ, παρά την πίεση των γηπεδούχων και έτσι η ομάδα του Ντομένικο Ντ’ Ονόφριο θα βρεθεί αντιμέτωπη του Παναθηναϊκού. Το πρώτο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαρτίου και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στη Λιέγη.

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Βελγίου είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να νικάνε στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 2-1, αλλά να γνωρίζουν εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκούσταφσον, Σεκάγκια, Ντούντιτς (74’ Τσίκλερ), Αφολάμπι, Ουλμέρ, Οπντάμ, Λάιτγκεμπ, Τσόγι, Σβέντο, Τσιόμερ (64’ Βάλνερ), Γιάνκο.

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ: Μπολάτ, Σαρ, Μάρκος, Ράμος, Ποκονιόλι, Ντεφούρ, Νικές (81’ Μανγκαλά), Γιοβάνοβιτς (72’ Καρσελά), Βίτσελ, Μποκανί, Ντεκαμάργκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube