Μεγάλο μερίδιο στο …Καραϊσκάκη απέδωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Είναι το όπλο μας», τόνισε ο διεθνής αμυντικός ο οποίος πρόσθεσε πως εάν οι «ερυθρόλευκοι» βελτιωθούν και στα εκτός έδρας παιχνίδια τότε μπορούν να πετύχουν κάτι καλύτερο στη διοργάνωση.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας και μίλησε για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Σίγουρα είχαμε προβλήματα από την αρχή της περιόδου. Όλα τα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα όμως έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν πολύ ισχυρές ομάδες που συμμετέχουν στην επόμενη φάση, όπως είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Μακάρι να γίνει κάτι καλό στην κλήρωση και να προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο άσος των Πειραιωτών σε εκδήλωση της «NIKE».

«Αν γίνουμε πιο δυνατοί και στα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό ρόστερ. Το Καραϊσκάκη είναι το όπλο μας», συνέχισε τις δηλώσεις του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος για τη συνέχεια της ομάδας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. «Όσα παιδιά έπαιξαν έδωσαν και τη ψυχή τους. Θα κοιτάξουμε, τώρα, το πρωτάθλημα. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες και θα πάμε καλύτερα», κατέληξε.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο δύο συμπαικτών του: του Αντώνη Νικοπολίδη και του Όλοφ Μέλμπεργκ. «Έχει αποδείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι είναι τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης», σχολίασε για τον αρχηγό της ομάδας. «Όλοι δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα, ο Όλοφ έχει βοηθήσει»,δήλωσε για την συμβολή του Σουηδού στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ