Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Δεν χαλάει του Κουάισον - Πρέπει να κρατηθούν ισορροπίες στην ενδεκάδα»

Το ρεπορτάζ του Άρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Αλέξη Σαββόπουλο ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για τον Κουάισον και τη μετάθεση της άφιξής του.

Ο ρεπόρτερ του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στον λόγο της καθυστέρησης της άφιξης του Κουάισον, ο οποίος αναμένεται να έρθει αύριο (21/09) στην Ελλάδα.

«Ο Κουάισον ήταν να έρθει σήμερα το μεσημέρι, αλλά θα έρθει τελικά αύριο. Δεν τίθεται θέμα να χαλάσει η μεταγραφή, έπρεπε να εξασφαλίσει κάποια έγγραφα από την προηγούμενη ομάδα του, που δεν είχε και το καλύτερο διαζύγιο», τόνισε αρχικά.

Παράλληλα, έκανε την εκτίμησή του για το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο Άκης Μάντζιος στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, για αυτό και ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στην προπόνηση και εμψύχωσε τους παίκτες.

«Πήγε ο Καρυπίδης στην προπόνηση, ο οποίος είχε μια συνομιλία μικρής διάρκειας με τους παίκτες και προσπαθούσε να τους εμψυχώσει μιας που έρχονται δύο ντέρμπι, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ», ανέφερε στη συνέχεια ο ρεπόρτερ του σταθμού.

«Αναφορικά με την ενδεκάδα, πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες και για αυτό ένας από τους χαφ θα μείνει εκτός. Αν ο Σουλεϊμάνοφ ήταν διαθέσιμος, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό, θα ξεκινούσε. Τη θέση του τραυματία Φαμπιάνο θα πάρει ο Βέλεθ, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ούγκο Μάγιο», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι του Άρη με τα εισιτήρια, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα παρευρεθούν στο γήπεδο για φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x