Απόλυτα ενημερωμένος για το ποιόν της ομάδας του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Μίρον Μάρκεβιτς. Με δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ο τεχνικός της Μέταλιστ παραδέχτηκε πως ο ίδιος και οι παίκτες του καλούνται να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ομάδα, που: «βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που μαρτυρά η μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στην Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες, αλλά και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα».

«Η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουμε αύριο, είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχουμε δει κάποια από τα παιχνίδια τους, από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά περισσότερο από το κύπελλο UEFA. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την χρονιά άσχημα, αφού αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα είχε κάποια άσχημα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που μαρτυρά η μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στην Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες, αλλά και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Έχουμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος του αντιπάλου που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως η ταλαιπωρία των δύο αποστολών, λόγω καιρού, δεν θα επηρεάσει:

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα. Ο καιρός είναι αυτός που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Μπορεί και η κούραση των δύο ομάδων από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ακόμα και η απώλεια του Ντέβιτς, είναι σημαντική για εμάς και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό θα το δούμε στο γήπεδο».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αλεξάντερ Μπάμπιτς. Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του: «Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση την κούραση και το γεγονός ότι έχουμε δώσει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες και ελπίζουμε σε ότι καλύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube