Αισιόδοξος σε βαθμό... αλαζονείας παρουσιάζεται ο Μάνου Τζινόμπιλι εν όψει της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Ελλάδα στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ την Τετάρτη (17:15).

«Όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας και θα έλεγα πως είμαστε το φαβορί, αλλά ξέρετε πώς είναι τα πράγματα όταν τα πάντα κρίνονται σε έναν αγώνα. Πάντως πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες για το ματς με την Ελλάδα», δήλωσε ο σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ μιλώντας για την ελληνική ομάδα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει την Ελλάδα να αγωνίζεται σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά γνωρίζω καλά πως είναι μία σκληρή ομάδα χωρίς αδυναμίες και είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Είναι μία ομάδα χωρίς σπουδαίες μονάδες και δεν διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα φάσεις από μόνοι τους».

Ο Λουίς Σκόλα με τη σειρά του τόνισε πως «... είμαστε σε καλή κατάσταση εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα», ενώ ο προπονητής της Αργεντινής, Σέρχιο Ερνάντες, είπε: «Η ελληνική ομάδα είναι πολύ δυνατή. Διαθέτει πολύ καλούς σουτέρ και παίζει πολύ καλά στην περιφέρεια με παίκτες όπως ο Παπαλουκάς, που είναι εξαιρετικός χειριστής της μπάλας. Πρέπει να μάθουμε καλά τον αντίπαλο, γιατί δεν θα είναι εύκολο να νικήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube