Συγχαρητήρια στις Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη έδωσε ο προπονητής των εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, Μανώλης Ρουμελιώτης. Η ένατη θέση που ουσιαστικά κατέλαβαν οι Ελληνίδες αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς θεωρεί ότι οι Μπαρνέτ και Κουκ, που τις απέκλεισαν θα καταφέρουν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο. Επίσης, επεσήμανε τη συμμετοχή των δύο ζευγαριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, κάτι που από μόνο του αποτελεί επιτυχία, ενώ από αύριο κιόλας θα σχεδιάσει την επόμενη μέρα με στόχο τους Αγώνες του Λονδίνου, το 2012.

«Μπράβο στα κορίτσια, τους αξίζουν συγχαρητήρια παρά την ήττα. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια, με λίγα λάθη και ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι Μπάρνετ/Κουκ, λογικά, θα είναι μέσα στα μετάλλια. Η Θάλεια και η Μαρία πέτυχαν απόλυτα το στόχο τους», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα των ελληνικών ζευγαριών στο μπιτς βόλεϊ: «Μας έμεινε η στενοχώρια για τον αποκλεισμό των Καραντάσιου και Αρβανίτη, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Είχαμε δύο ομάδες στο τουρνουά και αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Από αύριο κιόλας θα κάνουμε τα πλάνα μας για το Λονδίνο».

Επιμέλεια: Σπύρος Μιγαδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube