Stories

Το επεισόδιο Λαμέλα-Μαρσιάλ, η άδικη αποβολή και η συμφιλίωση

Ο Άντονι Μαρσιάλ, που είναι κοντά στην ΑΕΚ, έχει ένα επεισοδιακό παρελθόν με τον Έρικ Λαμέλα.

Ο Αντονί Μαρσιάλ πλησιάζει στην ΑΕΚ, καθώς φαίνεται πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Αν τελικά ο Γάλλος επιθετικός υπογράψει, τότε θα σμίξει και πάλι με τον Έρικ Λαμέλα, με τον οποίο έχει επεισοδιακό παρελθόν.

Flash back στις 4 Οκτωβρίου 2020, την εποχή του… κορωνοϊού, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μαρσιάλ υποδεχόταν την Τότεναμ του Λαμέλα για την Premier League. Το σκορ ήταν 1-2, όταν στο 28’, πριν την εκτέλεση ενός κόρνερ, οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά. Αρχικά ο Λαμέλα βρήκε στο πρόσωπο τον Μαρσιάλ, εκείνος ανταπέδωσε και ο Αργεντινός το… πούλησε καλά στον διαιτητή πέφτοντας στο χορτάρι. Ο Άντονι Τέιλορ αγνόησε την πρώτη παράβαση και απέβαλε τον Μαρσιάλ, κάτι που οδήγησε στην κατάρρευση της Γιουνάιτεντ και τον ιστορικό διασυρμό με 6-1!



Η ενέργεια του Μαρσιάλ καυτηριάστηκε από σχολιαστές, αλλά και τον τότε προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. «Ο καημένος θα χρειαστεί χειρουργείο για αυτό το χτύπημα», είχε πει ειρωνικά ο Νορβηγός συνεχίζοντας: «Μπράβο στον Αντονί που δεν έπεσε και δεν προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή. Ξέρει πως δεν πρέπει να αντιδρά έτσι, αλλά είναι πραγματικά γελοίο που ο αντίπαλος έπεσε κάτω έτσι! Εγώ δεν θα ήθελα οι παίκτες μου να αντιδρούν έτσι».

Fast forward και η μοίρα ήθελε τη σεζόν 2021/22 Λαμέλα και Μαρσιάλ να γίνουν συμπαίκτες στη Σεβίλλη. Και όπως είπε ο Αργεντινός, όχι απλώς έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου, αλλά έγιναν και φίλοι. «Γνωριστήκαμε καλά. Το πρώτο που του είπα όταν ήρθε είναι πως ό,τι γίνεται στο γήπεδο μένει εκεί. Γέλασε, είναι καλό παιδί και είχαμε καλές σχέσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν παίζεις προσπαθείς να κερδίσεις όπως μπορείς. Είναι φυσιολογικό να μη με συμπαθούν οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ», είπε.

Σημειώνεται πως Λαμέλα και Μαρσιάλ έπαιξαν μαζί σε μόνο τρία ματς της Σεβίλλης και συνολικά για μόλις 131 λεπτά, με τον Αργεντινό να σκοράρει στην ήττα με 2-3 από τη Ρεάλ. Τότε η Σεβίλλη είχε προηγηθεί με 2-0, με τον νυν άσο της ΑΕΚ να σημειώνει το δεύτερο γκολ στο 25’ και τον Γάλλο να αποχωρεί τραυματίας στο 41’. Οι Μαδριλένοι με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος έκαναν την ανατροπή, με τον Λαμέλα να αντικαθίσταται στο 72’, όταν ακόμη οι Ανδαλουσιανοί προηγούνταν με 2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x