Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ από την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μάριος Ηλιόπουλος προσπαθεί να κλείσει τον Μαρσιάλ. Είναι κοντά, αλλά δεν έχει κλείσει και είναι μια υπόθεση που δεν μπορείς να στηριχτείς πολύ στα λόγια. Οπότε ας περιμένουμε μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Ίσως μέσα στη μέρα να έχουμε κάτι οριστικό. Αν αποκτηθεί είναι ένα… γλυκό στοίχημα. Ήταν από τους παίκτες που καθόμασταν και βλέπαμε στην τηλεόραση, αλλά πλέον στα 29 είναι ελεύθερος και είναι κοντά στην ΑΕΚ. Αν έρθει, θα χρειαστεί χρόνο για να είναι έτοιμος, αλλά πιστεύω πως στο ελληνικό πρωτάθλημα θα αρκεί το 50-60% για να κάνει διαφορά. Έχει και κάποια χαρακτηριστικά που δεν έχουν οι άλλοι φορ της ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το αν υπάρχουν αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του Γάλλου άσου είπε: «Από την ΑΕΚ έχουν μαζέψει πληροφορίες από εν ενεργεία παίκτες της Γιουνάιτεντ. Δεν έχουν ακούσει ότι είναι κακός χαρακτήρας ή κάτι τέτοιο, αλλά περισσότερο τα προβλήματα που είχε προέρχονταν από την οικογένειά του».

Τέλος σχολιάζοντας το ντεμπούτο του Πιερό χθες είπε πως «… ήταν να παίξει για 20 λεπτά αλλαγή και μετά το πρόβλημα του Γκαρσία έπαιξε βασικός. Με πολύ λίγες προπονήσεις είχε ένα σούπερ ντεμπούτο, πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο του Πόνσε. Όχι μόνο σκόραρε, αλλά είχε και πολύ καλή συνεργασία με τους νέους συμπαίκτες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x