Κινηματογράφος

Το τρέιλερ του θρίλερ «The Conjuring 2»

Το 2013 το πρώτο φιλμ «Το κάλεσμα» είχε κάνει το καλύτερο opening σε ταινία τρόμου παγκοσμίως, ενώ παραμένει η δεύτερη κορυφαία ταινία τρόμου σε πωλήσεις μετά τον Εξορκιστή.

Η New Line Cinema επαναφέρει το sequel με το The Conjuring 2. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των ερευνητών μεταφυσικών φαινομένων Εντ και Λορέιν Ουόρεν, ενσαρκώνουν για άλλη μια φορά οι Πάτρικ Ουίλσον και Βέρα Φερμίγκα.

Το πρώτο μέρος ήταν βασισμένο στην υποτιθέμενη αληθινή ιστορία της δαιμονισμένης κούκλας, όταν οι Ουόρεν πήγαν να βοηθήσουν την οικογένεια Περόν που βίωνε περίεργα φαινόμενα, στο σπίτι τους, στο Ρόουντ Άιλαντ, το 1971 λόγο μιας δαιμονική κούκλας που ονομάζεται Annabelle.

Στο δεύτερο μέρος το ζευγάρι περνάει τον Ατλαντικό, για να βοηθήσει μία μητέρα μόνη και τα τέσσερα παιδιά της, τα οποία κατοικούν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι του βόρειου Λονδίνου.

Στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί η Φράνσις Ο' Κόνορ στο ρόλο της μητέρας, ενώ Ο Τζέιμς Γουάν σκηνοθετεί ξανά το φιλμ. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Ιουνίου του 2016.



Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x