Κινηματογράφος

Τα δυο νέα τηλεοπτικά σποτ της ταινία Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης

Δύο νέα τηλεοπτικά σποτ παρουσίασε η Warner Bros Pictures για την ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice.

H Warner Bros Pictures, παρουσίασε δυο νέα τηλεοπτικά σποτ, για την επερχόμενη ταινία Batman V Superman: Dawn of Justice της DC Comics. Στην οποία, ο σύγχρονος σωτήρας και σουπερ ήρωας της Metropolis, ονόματι Superman φέρεται ως θεός, υπό το φόβο ότι οι πράξεις του μένουν ανεξέλεγκτες, ο τιμωρός της Gotham City, Batman αναλαμβάνει να τον αντιμετωπίσει. Με το κόσμο να έχει διχαστεί ανάμεσα στο πόλεμο των δυο σουπερ ηρώων, μέχρι τη στιγμή που μια νέα απειλή θα θέσει την ανθρωπότητα στο μεγαλύτερο κίνδυνο όλων τον εποχών.

Ο Ζακ Σνάιντερ σκηνοθέτης των "300"και "Άνθρωπος από Ατσάλι" αναλαμβάνει την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών ηρώων στην ιστορία των κόμικς.

Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ, Κρις Τέριο για τη ταινία "Επιχείρηση: Argo" και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ σεναριογράφο των ταινιών Άνθρωπος από Ατσάλι, και της τελευταίας τριλογίας του Batman.

Στην ταινία, πρωταγωνιστούν ο Μπεν Άφλεκ ως Batman, ο Χένρι Καβίλ ως Superman, η Γκαλ Γκαντό ως Wonder Woman και ο Τζέισον Μομόα (ο Καλ Ντρόγκο του «Game of Thrones») στο ρόλο του Aquaman.

Ενώ το ρόλο του Λεξ Λουθορ ο Τζέσι Άιζενμπεργκ, η Έιμι Άνταμς στο ρόλο της Λόις Λέιν, ο Νταϊάν Λέιν στο ρόλο της Μάρθα Κεντ, ο Λόρενς Φίσμπερν στο ρόλο του Πέρι Γουάιτ, η Χόλι Χάντερ στο ρόλο της Φιντς της γερουσιάστριας των ΗΠΑ, ο Τζέρεμι Αίρονς στο ρόλο του Άλφρεντ και ο Ρεΐ Φισερ στο ρόλο του Cyborg.

Η πολυαναμενόμενη απάντηση της Dc comics στη Marvel και τους Avengers έρχεται στους κινηματογράφους στις 24 και 25 Μαρτίου του 2016.

TV spot 1


TV spot 2


Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x