Κινηματογράφος

Με Ντε Νίρο, Κόστνερ και Όλντμαν οι πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας

Κωμωδία, δράμα, περιπέτεια, μία θεατρική μεταφορά και ένα ντοκιμαντέρ το περιεχόμενο στις σημερινές πρεμιέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Κωμωδία, δράμα, περιπέτεια, μία θεατρική μεταφορά και ένα ντοκιμαντέρ το περιεχόμενο στις σημερινές πρεμιέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως «Άτακτος Παππούς», το «Criminal» με τον Κέβιν Κόστνερ και τον Γκάρι Όλντμαν, το βραζιλιάνικο δράμα «Η Δεύτερη Μάνα», το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Τζανφράνκο Ρόζι «Φωτιά στη Θάλασσα», καθώς και η κινηματογραφική μεταφορά της τραγωδίας του Λόρκα «Ματωμένος Γάμος» είναι οι επιλογές αυτής της εβδομάδας. Ας τις δούμε αναλυτικά:

Φωτιά στη Θάλασσα
Ιταλικό ντοκιμαντέρ του Τζιανφράνκο Ρόζι. Κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου. Ο 12χρονος Σαμουέλε πηγαίνει σχολείο, κυνηγά πουλιά με τη σφεντόνα του και προσπαθεί να μάθει για τη θάλασσα και το ψάρεμα. Ο γιατρός Πιέτρο Μπαρτόλο δουλεύει εδώ και χρόνια στα Επείγοντα Περιστατικά της Λαμπεντούζα. Είναι δυο από τους κατοίκους του μικροσκοπικού ιταλικού νησιού το οποίο υποδέχεται καθημερινά δεκάδες πρόσφυγες.



Ματωμένος Γάμος
Κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα από την Πάουλα Ορτίζ .Όσο η μέρα του γάμου της με τον Γαμπρό πλησιάζει, τόσο η Νύφη νιώθει το πάθος της για τον Λεονάρδο, με τον οποίο είναι ερωτευμένη από παιδί, να μεγαλώνει. Κι όταν, παντρεμένη πια, ο Λεονάρδο τής ορκίζεται πως δεν θα την ξαναδεί, εκείνη αρνείται να συμβιβαστεί με αυτό.



Η Δεύτερη Μάνα
Βραζιλιάνικη κομεντί. Μέσα από αυτό το δραματικό φιλμ η σκηνοθέτης Άννα Μουιλαέρτ παρουσιάζει τη Βαλ, η οποία δουλεύει χρόνια ως υπηρέτρια σε μια εύπορη βραζιλιάνικη οικογένεια του Σάο Πάολο. Οι τακτοποιημένες, αρμονικές μεταξύ τους σχέσεις θα ανατραπούν όμως όταν έρθει να μείνει για λίγο μαζί τους η κόρη της Βαλ, Τζέσικα, την οποία εκείνη έχει να δει πολλά χρόνια...



Άτακτος Παππούς
Κλασική αμερικανική κωμωδία με τους Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ζακ Έφρον, Ζόι Ντόιτς και Όμπρεϊ Πλάζα. Παραμονές του γάμου του με την κόρη του αφεντικού του, ο νεαρός δικηγόρος Τζέισον αναλαμβάνει να μεταφέρει οδικώς τον παππού του μέχρι τη Φλόριντα. Ασυγκράτητα άτακτος, ο τελευταίος θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή του εγγονού του.



The Criminal
Περιπέτεια με τους Ράιαν Ρέινολντς, Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν και Γκαλ Γκέιντοτ. Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ τραυματίζεται θανάσιμα σε μια μυστική αποστολή, παίρνοντας μαζί του πολύτιμες πληροφορίες για έναν επικίνδυνο χάκερ. Ένας εκκεντρικός νευροχειρούργος, όμως, αναλαμβάνει να μεταφέρει τις μνήμες του σε έναν επικίνδυνο κακοποιό, τελευταία ελπίδα των μυστικών υπηρεσιών να προλάβουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x