Κινηματογράφος

Κυκλοφόρησε το νέο κινηματογραφικό τρέιλερ του Zootopia

Το Zootopia ή Ζωούπολη είναι το επερχόμενο αμερικάνικο Animation κινουμένων σχεδίων από την Walt Disney Animation Studios, και αποτελεί την 55η ταινία κινουμένων σχεδιών της Disney.

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης, είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις, βασισμένες σε προκαταλήψεις. Όταν η αισιόδοξη αστυνομικός Judy Hopps, το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα.

Ανακαλύπτει ότι έχει στη διάθεση της λιγότερες από 48 ώρες για να βρεί το εξαφανισμένο θηλαστικό. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει την υπόθεση, σε συνεργασία με μια φλύαρη και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Nick Wilde.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχουν αναλάβει ο Byron Howard σκηνοθέτης των ταινιών Μαλλιά κουβάρια, Μπολτ, Λίλο & Στιτς, και ο Rich Moore σκηνοθέτης των ταινιών Ραλφ: Η επόμενη πίστα και The Simpsons.

Στη ταινια πρωταγωνιστουν οι Ginnifer Goodwin και Jason Bateman. Η Ζωούπολη είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει από την Walt Disney Pictures, στις 4 Μαρτίου, 2016.

Η ταινία, μαζί με τη Moana, σηματοδοτεί τη πρώτη φορά από το 2002 που Walt Disney Animation Studios κυκλοφορεί δύο ταινίες μεγάλου μήκους στο ίδιο έτος.



Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x