Κινηματογράφος

Έφυγε από τη ζωή η Ιταλίδα σταρ, Λάουρα Αντονέλι

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη για τους ρόλους της σε ιταλικές ερωτικές κωμωδίες που γυρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '60 και τη δεκαετία του '70, βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της στο Λαντισπόλι.

Η Ιταλίδα σταρ, Λάουρα Αντονέλι, που έγινε διάσημη για τον ρόλο της στην ταινία "Μαλίτσια", βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της στο Λαντισπόλι. Ήταν 73 ετών. Η αιτία του θανάτου της ηθοποιού, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή.

Η Λάουρα Αντονέλι γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1941 στην πόλη Πούλα της Κροατίας, που ονομαζόταν εκείνη την εποχή Πόλα και ανήκε στην Ιταλία.

Η ηθοποιός έγινε κυρίως διάσημη για τους ρόλους της σε ιταλικές ερωτικές κωμωδίες που γυρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του '60 και τη δεκαετία του '70, όπως η "Σεξουαλική επανάσταση" (1968) και "Μαλίτσια" (1973).

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ιταλικού κινηματογράφου, όπως ο Λουκίνο Βισκόντι, ο Ντίνο Ρίζι, ο Ετορε Σκόλα και ο Λουίτζι Κομεντσίνι.

Υπήρξε σύντροφος του Γάλλου ηθοποιού Ζαν-Πολ Μπελμοντό από το 1972 έως το 1980, την εποχή που ζούσε στο Παρίσι και γύριζε ταινίες με Γάλλους σκηνοθέτες.



Η καριέρα της τελείωσε τη δεκαετία του '80. Η Αντονέλι που είχε υποβληθεί σε μία σειρά από αποτυχημένες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, τα τελευταία χρόνια, ζούσε απομονωμένη στο σπίτι της στο Λαντισπόλι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x