Κινηματογράφος

Έντεκα νέες ταινίες στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα

Όλες οι πρεμιέρες.

Ταινίες για όλα τα γούστα στις κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της Πέμπτης. Ξεχωρίζουν το βραβευμένο με Χρυσή Άρκτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου φίλμ, «Ταξί στην Τεχεράνη» του Παναχί αλλά και το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ, «Που να Κάνετε την Επόμενη Εισβολή».

Ταξί στην Τεχεράνη

Κοινωνική ταινία, όπου ο αναγνωρισμένος Ιρανός σκηνοθέτης, Τζαφάρ Παναχί, σε αυστηρό περιορισμό από τις ιρανικές αρχές, οδηγεί ταξί στους δρόμους της Τεχεράνης, παίρνοντας αγώι ανθρώπους διαφορετικών τάξεων, ηλικιών και αντιλήψεων…


Φελίξ & Μέιρα
Κοινωνική καναδική ταινία σε σκηνοθεσία Μαξίμ Ζιρού με τους: Χάντας Γιάρον, Μαρτέν Ντουμπρίλ, Λούζερ Τβέρσκι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ένας ελεύθερος άντρας και μια παντρεμένη Εβραία της χασιδικής κοινότητας συναντιούνται στο σύγχρονο Μόντρεαλ και αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη, έξω από τους κανόνες, ερωτική σχέση.



Που να Κάνετε την Επόμενη Εισβολή

Αμερικανικό ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του μετρ του είδους, Μάικλ Μουρ. Αφού ο αμερικανικός στρατός αδυνατεί πλέον, ο Μάικλ Μουρ αποφασίζει να εισβάλει ο ίδιος σε μια σειρά από κράτη και να φέρει στις ΗΠΑ τους «εθνικούς θησαυρούς» τους: μια σειρά από ιδέες για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.



Η Γυνή Να Φοβήται τον Άνδρα

Η διάσημη ελληνική ταινία του Γιώργο Τζαβέλλα με τους Γιώργος Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού επιστρέφει με χρώμα! Ένας χωρισμένος πλέον δημόσιος υπάλληλος θυμάται τη μακροχρόνια σχέση με τη γυναίκα του, στην οποία προτού παντρευτούν φερόταν αυταρχικά. Την ημέρα του γάμου τους, όμως, εκείνη αποφασίζει να… πατήσει πόδι.



Zoolander No 2

Aμερικανική κωμωδία του Μπεν Στίλερ με πρωταγωνιστή τον ίδιο αλλά και τους: Όουεν Γουίλσον, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλ Φέρελ. Οι Ντέρεκ Ζουλάντερ και Χάνσελ επιστρέφουν στο χώρο της μόδας και συναντιούνται στη Ρώμη, όπου πέφτουν θύμα μιας καλοστημένης συνωμοσίας.



Μικρή Άρκτος

Δραματική ελληνική ταινία που σκηνοθετεί η Ελισάβετ Χρονοπούλου. Σε ένα αθηναϊκό ξενοδοχείο ημιδιαμονής, το αναίσθητο σώμα μιας κοπέλας μεταφέρεται σε ασθενοφόρο και ένας άντρας συλλαμβάνεται. Ο τελευταίος θυμάται τη γνωριμία, τη σχέση τους και τι τον οδήγησε σε ένα ακραίο ξέσπασμα βίας…



Ειμαρμένη

Η τρίτη ελληνική ταινία στις σημερινές πρεμιέρες. Στο φιλμ του Ανδρέα Μαριανού ένας ρεπόρτερ αναλαμβάνει να καλύψει την υπόθεση βίαιου θανάτου ενός συγγραφέα. Μεταβαίνοντας στο νησί που συνέβη το γεγονός, ανακαλύπτει πως όλα συνδέονται με έναν αγιογράφο, έναν άγιο τον οποίο πρόκειται άμεσα να αναγνωρίσει επίσημα η εκκλησία και τα τοπικά, επικίνδυνα μυστικά.



Στις Φλόγες του Έρωτα

Ένας μυστηριώδης άντρας καταφθάνει στο ράντσο του Ζουάο και της κόρης του Βάνια λίγο πριν εκείνοι δεχθούν επίθεση από μισθοφόρους οι οποίοι δολοφονούν τον ιδιοκτήτη και απάγουν την κόρη του. Κατορθώνοντας να κρυφτεί, ο άντρας τους ακολουθεί στη ζούγκλα με στόχο να εκδικηθεί το θάνατο του Ζουάο και να απελευθερώσει τη Βάνια. Όλα αυτά διαδραματίζονται στο δραματικό αργεντινομεξικάνικο φιλμ του Πάμπλο Φέντικ.



Ένα Τραγούδι για το Ηλιοβασίλεμα

Δραματική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο κλασσικό μυθιστόρημα του Σκωτσέζου ,Λιούις Γκράσικ Γκίμπον. Η κόρη ενός αυταρχικού αγρότη ενηλικιώνεται στη Σκοτία των αρχών του προηγούμενου αιώνα…



Το Μυστικό του Δικαστή

Γαλλική δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία Κριστιάν Βενσάν, όπου ένας αυστηρός και ιδιότροπος δικαστής αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους ενόρκους μιας δίκης για ανθρωποκτονία αναγνωρίζει μια γυναίκα από το παρελθόν του.



Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση

Αμερικανική περιπέτεια . Στην «Αφοσίωση» -τρίτη ταινία για την «Τριλογία της απόκλισης» -παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις του νέου καθεστώτος, η Τρις, ο Φορ και τρεις ακόμα σύντροφοί τους περνούν στην εξωτερική πλευρά του φράκτη και περιπλανιούνται σε μια έρημη, κατεστραμμένη γη. Όμως, κάποιοι τους περιμένουν εκεί έξω…



Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x