Κινηματογράφος

Remake τρέιλερ του Star Wars: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται εμπνευσμένο από το «Η Δύναμη Ξυπνάει»

Πολλοί οπαδοί του Star Wars αγάπησαν ιδιαίτερα το έβδομο επεισόδιο της σειράς, «Η Δύναμη Ξυπνάει», λόγω του ότι αισθάνθηκαν το χρόνο να γυρίζει πίσω, στην εποχή του 80.

Τη δεκαετία του 1980 κυκλοφόρησε το πέμπτο επεισόδιο του Star Wars: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Το οποίο αποτελεί ίσως το καλύτερο μέρος της σειράς, και με το Τζορτζ Λούκας να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι:

«Κοίταξαν τις ιστορίες και τους πρότεινα, αλλά εκείνοι ήθελαν να κάνουν κάτι που θα ικανοποιούσε τους θαυμαστές της σειράς. Εγώ πάλι αντέτεινα ότι το μόνο που ήθελα να πω ήταν μια ιστορία για τα θέματα που απασχολούν τη σχέση πατέρα και γιου. Η κινηματογραφική σειρά μιλάει για τα οικογενειακά προβλήματα, δεν έχει καμία σχέση με τα διαστημόπλοια».

O youtuber Tom F εμπνευσμένος από το νέο Star Wars και της δηλώσεις του Τζορτζ Λούκας μόνταρε το παλιό τρέιλερ του The Empire Strikes Back. Δημιουργώντας ένα τρέιλερ δανείζοντας του τη μουσική υπόκρουση του Τζον Γουίλιαμς, από τη νέα ταινία The Force Awakens. Το τρέιλερ δανείζεται επίσης ένα μέρος του διαλόγου μεταξύ του Kylo Ren και του Ανώτατου Ηγέτη Snoke, χρησιμοποιώντας μια παρόμοια σκηνή του Darth Vader με τον Πάλπατιν.

Με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει τόσο σύγχρονο που κάνει την ταινία ακόμα πιο επική από ποτέ.

Ο νέος «Πόλεμος των Άστρων» ξεπέρασε το όριο του 1,5 δισ. δολαρίων στο διεθνές box office, και αποτελεί μέχρι στιγμής την 6η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία όλων των εποχών. Η ταινία έχει αποφέρει μέχρι στιγμής έσοδα των 152 εκατ. δολαρίων και έρχεται δεύτερη μετά το ''Avatar'' το οποίο σε 47 μέρες έφτασε τα 150 εκατ. δολάρια στο Αμερικανικό box office.



Επιμέλεια: Σπύρος Σαρτζετάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x