Stoiximan Super League

Λεζάρ: «Σίγουρος για την επιλογή του Ολυμπιακού

Καμία αμφιβολία για την επιλογή του να συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν έχει ο Τζόναθαν Λεζάρ, όπως δηλώνει στον βελγικό Τύπο ο 27χρονος εξτρέμ.

Ο Τζόναθαν Λεζάρ μετρά αντίστροφα για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τη Μαλίν στο Βέλγιο. Ο 27χρονος εξτρέμ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του δήλωσε σίγουρος για την επιλογή του.

Η… προβοκατόρικη ερώτηση που έγινε στον Βέλγο εξτρέμ ήταν: «Θα παίξεις στον Ολυμπιακό γιατί: α) σου αρέσει να κάνεις διαφορετικές επιλογές, β) είναι μια χώρα με απροσδόκητα μεγάλους οικονομικούς πόρους, γ) ο Μιραλάς έδειξε πως είναι το κατάλληλο σκαλοπάτι για να πας στην Αγγλία».

Η απάντηση του Λεζάρ; «Ισχύει αυτό για τον Μιραλάς. Όμως ο Ολυμπιακός είναι ένας φημισμένος και αξιόπιστος σύλλογος, το ενδιαφέρον του οποίου στο πρόσωπό μου δεν είναι νέο. Από τότε που ήμουν στην Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός ήθελε να με αποκτήσει, αλλά ήμουν πολύ ακριβός, περίπου 5 εκατ. ευρώ. Όταν πληροφορήθηκαν πως έμεινα ελεύθερος στη Ρωσία, επανήλθαν για την απόκτησή μου. Δεν με φοβίζουν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει φήμη πως είναι συνεπής και δίκαιος. Είμαι βέβαιος πως έκανα την καλύτερη επιλογή», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x