Stoiximan Super League

Εξετάζει Κομπένιο ο Ολυμπιακός

Από το μικροσκόπιο του Χουάνχο Λορένθο θα περάσει στο άμεσο μέλλον ο τερματοφύλακας της Ράγιο Βαγιεκάνο, Νταβίντ Κομπένιο. Φήμες και για Μπόρουτς.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η παροιμία και αυτό θέλουν να κάνουν πράξη στον Ολυμπιακό. Όσο περνάει ο καιρός άλλο τόσο θα αυξάνονται τα ταξίδια για να εξεταστούν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ένας τέτοιος είναι και ο Νταβίντ Κομπένιο, τερματοφύλακας της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Χουάνχο Λορένθο ετοιμάζει ταξίδι για Ισπανία προκειμένου να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Ράγιο με τη Λα Κορούνια, για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως θα ξεκινήσει βασικός ο έμπειρος γκολκίπερ.

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που θα… τσεκαριστεί. Από τη Ράγιο μένει ελεύθερος ο 29χρονος χαφ Χάβι Φουέγο και ο 31χρονος φορ Τσόρι Ντομίνγκεζ. Από τη Λα Κορούνια, ελεύθεροι μένουν ο γκολκίπερ Αρανθούμπια που έχει ξανακουστεί παλαιότερα για τον Ολυμπιακό και ο Ρίκι, που είναι καλός παίκτης έστω και στα 33.

Περί τερματοφύλακα, ακούστηκε και το όνομα του Άρτουρ Μπόρουτς της Σαουθάμπτον. Ο Πολωνός γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στην Πολωνία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι «άγιοι» όμως επιθυμούν να του ανανεώσουν την συνεργασία. Όποιος προλάβει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x