Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Μάγιο και Μόντσου στον Άρη!

Mε πρόβλημα ξεκίνησε η εβδομάδα στον Άρη, καθώς Μοντσού και Ούγκο Μάγιο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Πονοκέφαλος στον Άρη ενόψει ΟΦΗ!

Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στο Ηράκλειο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Και αυτό γιατί ο Άκης Μάντζιος είδε τον Μοντσού και το Ούγκο Μάγιο, να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και να κάνουν αγώνα δρόμου για το ματς της 4ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν απογευματινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού και παιχνίδια κατοχής μπάλας).

Οι Μόντσου Ροντρίγκεθ (έχει ένα χτύπημα στο πόδι) και Ούγκο Μάγιο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ο.Φ.Η. στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (15/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Την Τετάρτη η ομάδα μας στο περίπτερο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Το απόγευμα της Τετάρτης (11/09, 18:45) σύσσωμη η ομάδα μας θα επισκεφτεί το περίπτερο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωριστούν από κοντά με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας. »

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x