Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ διεθνών προδιαγραφών!

Έναν ΠΑΟΚ …διεθνών προδιαγραφών ονειρεύεται ο Ιβάν Σαββίδη και δεν στεναχωριέται… καθόλου αν αδειάζει η Ν. Μεσήμβρια όταν υπάρχει ημερομηνία με υποχρεώσεις εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά, η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, όπως καταγράφονται στο επίσημο σάιτ του συλλόγου:

"Σημαντική ήταν η παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στους φιλικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη. Η Εθνική ομάδα των Ανδρών ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα της Ελβετίας στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Φάληρο στα πλαίσια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον αγώνα με την Βοσνία. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κώστας Κατσουράνης ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα του Φερνάντο Σάντος, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασε ως αλλαγή.

Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε για 86 λεπτά πριν παραχωρήσει τη θέση του στον Χάρη Μαυρία, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε 70 λεπτά πριν γίνει αλλαγή με τον Παναγιώτη Κονέ και στο ίδιο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Στέφανος Αθανασιάδης στη θέση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Κοστίν Λάζαρ αγωνίστηκε ως αλλαγή (στη θέση του Bourceanu) από το 57ο λεπτό στη νίκη με 3-2 της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας επί της Αυστραλίας στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της Μάλαγα στην Ισπανία.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Κροατίας στο φιλικό που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Λονδίνο απέναντι στην Νότια Κορέα (4-0).

Χθες, Τρίτη, ο Αμπντούλ Καμαρά αγωνίστηκε με την εθνική Γουινέας στο φιλικό παιχνίδι εναντίον της Σενεγάλης (1-1), όπου μάλιστα σκόραρε το μοναδικό γκολ της Γουινέας.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού αγώνα που έδωσε η Εθνική Νέων U-19 στο Ελληνικό κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 1-0 με τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Δημήτρη Πόποβιτς να περνούν στον αγωνιστικό χώρο στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x