Stoiximan Super League

Ένα «τρίποντο» ρε παιδιά

Να επανέλθει η ηρεμία και οι νίκες (μετά από έναν μήνα χωρίς "τρίποντο" είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, αυτό το Σάββατο. Ανακοίνωσε την αποστολή ο Γιώργος Δώνης.

Μετ' εμποδίων συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (Σάββατο, 9/2), καθώς αρκετά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν κατάφεραν να βρεθούν εγκαίρως στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας (λόγω ατυχήματος που έγινε στον περιφερειακό δρόμο).

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Δώνης δεν άλλαξε συνήθειες και ανακοίνωσε την αποστολή, δυο μέρες πριν το παιχνίδι.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, εκτός του Βούκιτς που χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Τιμωρημένοι είναι οι Κωνσταντινίδης, Κάτσε, απών ο Γκαρσία καθώς θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα το επόμενο δεκαήμερο. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Χακόμπο, Κουμάλο, Σταφυλίδης, Πέλκας και Γεωργιάδης. Νέο πρόσωπο ο νεαρός Βασίλης Παπαδόπουλος.

Στο αυριανό (16:00) και τελευταίο πρόγραμμα που θα γίνει στην Τούμπα, θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα ενδεκάδας του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλο, Γλύκο, Ιντζίδης, Κατσικά, Κατσουράνη, Β. Παπαδόπουλο, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Λίνο, Καμαρά, Έτο, Ιτάνζ, Λάζαρ, Λόρενς, Ολίσε, Ρομπέρ, Σίλντεφελντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x