Stoiximan Super League

«Πασπαρτού» ο Σαλπιγγίδης

Στη θέση του δεξιού χαφ αναμένεται ο Γιώργος Δώνης να τοποθετήσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος – όπως και στην περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη – μπορεί να βοηθήσει σε περισσότερες από μία θέσεις.

Με σύστημα 4-4-1-1 σκοπεύει ο Γιώργος Δώνης να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό (17:15) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Ωστόσο, εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι οι θέσεις που θα τοποθετήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές ο 44χρονος προπονητής.

Αν επιλέξει τον παραπάνω σχηματισμό, τότε ο Αθανασιάδης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του θα είναι ένας εκ των Λόρενς ή Ολίσε.

Ως δεξί χαφ θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αφού δεν διαφέρει ουσιαστικά από ένα 4-2-3-1 και ο διεθνής φορ θα έχει έναν ρόλο που ταιριάζει πιο πολύ σε ακραίο μεσοεπιθετικό παρά σε μέσο.

Είναι γνωστό πως αν ο Σαλπιγγίδης είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή αν είναι φρέσκος και μπορεί να προσφέρει βοήθειες στην ομάδα, τότε είναι σίγουρο πως θα δώσει πολλά στον «Δικέφαλο του Βορρά» από οποιαδήποτε θέση και φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να παίξει και σε αυτή τη θέση.

Στη διάθεση του Δώνη βρίσκονται από χθες οι διεθνείς, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ωστόσο, δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες Χακόμπο, Γεωργιάδης, όπως και ο Γκαρσία που εξασφάλισε διήμερη άδεια από την τεχνική ηγεσία και βρίσκεται στην Ισπανία.

Από την πλευρά του, ο Κουμάλο (που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής) εξασφάλισε έξτρα (πέρα από χθες που ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη) άδεια μέχρι και την Κυριακή.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x