sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το έχει ξαναδεί το (κακό) έργο...

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Διαφορετικές χρονιές, άλλες καταστάσεις, συνθήκες και πρόσωπα σε κάθε ομάδα, αλλά αυτό το έργο το έχει ξαναζήσει. Οταν κάτι δεν του πάει καλά, του στραβώνει σε μεγάλο σερί. Στη Μάλαγα το 2010-11 έκανε πέντε σερί εντός έδρας ήττες, μόλις δυο νίκες συνολικά σε εννιά ματς και με απολογισμό επτά βαθμούς σε έντεκα ματς απολύθηκε στις 7/11/2010 αφού και οι Άραβες που μόλις είχαν αναλάβει ήθελαν αλλαγή δεδομένων.

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Διαφορετικές χρονιές, άλλες καταστάσεις, συνθήκες και πρόσωπα σε κάθε ομάδα, αλλά αυτό το έργο το έχει ξαναζήσει.

Οταν κάτι δεν του πάει καλά, του στραβώνει σε μεγάλο σερί.

Στη Μάλαγα το 2010-11 έκανε πέντε σερί εντός έδρας ήττες, μόλις δυο νίκες συνολικά σε εννιά ματς και με απολογισμό επτά βαθμούς σε έντεκα ματς απολύθηκε στις 7/11/2010 αφού και οι Άραβες που μόλις είχαν αναλάβει ήθελαν αλλαγή δεδομένων.

Τα ίδια είχε πάθει και πριν από δέκα χρόνια όταν ήταν στη Μπενφίκα. Από την 5η ως και την 11η αγωνιστική έκανε σερί 4 ματς χωρίς νίκη. Σε εκείνο το διάστημα τελικά με μόλις δυο νίκες σε επτά ματς (συν τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες) και μετά από την εντός έδρας ήττα στο κύπελλο από την 3ης εθνικής Γκοντομάρ (0-1), απομακρύνθηκε δίνοντας τη θέση του στον Αντόνιο Καμάτσο στις 22 Νοεμβρίου του 2002.

Στο ξεκίνημα της καριέρας το 1984-85 είχε πάθει πάλι τα ίδια. Στο ξεκίνημα της περιόδου έκανε μόλις μια νίκη και έξι ήττες στον πάγκο της Ακαντέμικα Κοϊμπρα με αποτέλεσμα να παραιτηθεί.

Το 1990-91, στην Εστρέλα Αμαντόρα η αρχή ήταν απογοητευτική με δυο νίκες στα 11 πρώτα ματς με συνέπεια στο τέλος τον υποβιβασμό.

Ολα αυτά δεν μειώνουν την δεδομένη αξία του Πορτογάλου τεχνικού. Απλά αναδεικνύουν πως όταν κάτι δεν πάει καλά αργεί να... ξημερώσει για τον Φερέιρα.

Στον ΠΑΟ έχει μια νίκη στα οκτώ τελευταία ματς (3 Ευρώπη και πέντε στη Σούπερ Λίγκα).

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x