Stoiximan Super League

Ο διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα!

Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει πρώτο την κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Γόντικα στην σημερινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας! Ο διάλογος των δύο προέδρων και όλο το παρασκήνιο από το ΔΣ.

Το www.sport-fm.gr σας μεταφέρει πρώτο την κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Γόντικα στην σημερινή επεισοδιακή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας!

Ακολουθεί ο διάλογος των προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αντίστοιχα:



Μαρ.: «Δεν μπορείς να προσβάλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες ποια είναι τα φιλικά παιχνίδια. Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες. Είσαι απαράδεκτος»!
Γον.: «Εγώ λογοδοτώ μόνο στο συμβούλιο τoυ Παναθηναϊκού. Δεν έχω καμία δουλειά να απαντήσω σε εσάς. Δεν θα μου υποδείξετε τι θα λέω».
Μαρ.: «Είσαι έμμισθος. Αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενή σου δουλειά. Είσαι γελοίος»!
Γον.: «Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».
Μαρ.: «Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παράρτημα ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας, η Ξάνθη»;
Γον.: «Εγώ δεν ονομάτισα καμία ομάδα. Εσείς τις λέτε…»

Και άλλες ομάδες κατηγόρησαν τον Δημήτρη Γόντικα ότι «με αυτά που λες , υποβαθμίζεις το πρωτάθλημα» κι εκεί παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, λέγοντας: «Κι εμένα με έβρισες στα Γιάννενα και έλεγες ότι είμαστε παράρτημα». Για πέντε λεπτά η αίθουσα έμοιαζα με… καζάνι που βράζει! Όταν τέθηκε θέμα ανακοίνωσης από πλευράς Σούπερ Λίγκας με την οποία θα καταδικάζονταν οι δηλώσεις Γόντικα περί «φιλικών παιχνιδιών», ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Εσείς βγάλτε την ανακοίνωση και εμείς θα πράξουμε αυτό που νομίζουμε».

Ο Δημήτρης Γόντικας αποχώρησε μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη με τους δημοσιογράφους που παρίσταντο να τους παροτρύνουν «έτσι πρέπει να είστε» και τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να τους απαντά: «Άλλο οι ομάδες και άλλο οι άνθρωποι. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x