Stoiximan Super League

«Δεν υποβαθμίζουν οι λέξεις το ποδόσφαιρο…»

Απάντηση στην ανακοίνωση που έβγαλε η Super League, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της. Που ήσασταν πέρυσι στο Καραϊσκάκη;», αναφέρει μεταξύ άλλων η καυστική ανακοίνωση. Υποκριτική θεωρούν την στάση του Μαρινάκη στο «τριφύλλι».

Απάντηση στην ανακοίνωση που έβγαλε η Super League, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της. Που ήσασταν πέρυσι στο Καραϊσκάκη;», αναφέρει μεταξύ άλλων η καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League προ ολίγου θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της και για τις οποίες ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ σπανιότατα πήρε θέση. Ο συνεταιρισμός, το προεδρείο του οποίου σφύριζε αδιάφορα πέρσι μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» είναι ο ίδιος οργανισμός, με το ίδιο προεδρείο που παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού που συγκλόνισαν τη χώρα, σαν να μην αφορούσαν το ποδόσφαιρο. Ας αναζητηθούν λοιπόν αλλού οι πραγματικές αιτίες της υποβάθμισης του ποδοσφαίρου μας».

Υποκριτική η στάση του Μαρινάκη

Τέλος, όσον αφορά την επίθεση του Μαρινάκη στον Γόντικα και όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, στον Παναθηναϊκό θεωρούν υποκριτική την στάση του προέδρου του Ολυμπιακού. Αφού, όπως διαρρέεται, «ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά από κάθε παιχνίδι κατηγορεί τους πάντες. Διαιτητές, ομάδες… Ο Μαρινάκης, σήμερα, βρήκε την αφορμή να πάει ο ίδιος στην Super League για να κερδίσει τις εντυπώσεις...»

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x