Stoiximan Super League

Με κόσμο στη Λιβαδειά, αργούν τα λεφτά

Μετά από αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και πάλι εισιτήρια για εκτός έδρας παιχνίδι του. Συγκεκριμένα, το άλλο Σάββατο απέναντι στον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας, θα βρεθούν 800 οπαδοί του «τριφυλλιού». Σήμερα ή αύριο θα μπουν τα 15εκ. € των Σαουδαράβων όπως υποστηρίζει Τσάκας, ενώ διέψευσε ο Πολέμης τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον Βγενόπουλο για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Μετά από αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και πάλι εισιτήρια για εκτός έδρας παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα, το άλλο Σάββατο απέναντι στον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας, θα βρεθούν 800 οπαδοί του «τριφυλλιού».

Κάτι πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε αυτό το κρίσιμο σημείο που έχει μπει το πρωτάθλημα, χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του εντός και εκτός έδρας.

Αυτό το έχουν καταλάβει στην ΠΑΕ για αυτό και έκαναν το αίτημα, με τους Βοιωτούς να απαντούν θετικά για χορήγηση εισιτηρίων, παραχωρώντας 800 κομμάτια που θα αντιστοιχούν στο «πέταλο» του γηπέδου... Όπως γνωστοποιήθηκε θα υπάρχουν ειδικές ζώνες ασφαλείας, προκειμένου να ελέγχονται ποιοι έχουν εισιτήριο και ποιοι όχι, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα...

Σήμερα ή αύριο φαίνονται τα 15εκ. €

Όπως ισχυρίζεται ο Βλάσης Τσάκας, αργά το βράδυ της Παρασκευής ή κατά την διάρκεια του Σαββάτου θα γνωρίζει εάν θα μπουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς, ασφαλισμένα για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, διότι οι Σαουδάραβες υποψήφιοι επενδυτές του «τριφυλλιού», έχουν πάει για προσκύνημα στη Μέκκα. Αυτό υποστήριξε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο μάνατζερ από την Καβάλα.

Διάψευση Πολέμη

Ο Αδαμάντιος Πολέμης διέψευσε πως είχε συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με θέμα συζήτησης τη συνεργασία των δύο ανδρών για τον Παναθηναϊκό, αν χαλάσει το ντιλ με τους Σαουδάραβες του Τσάκα. Αυτό έγινε, διότι ο Δημήτρης Γόντικας ανέφερε την Πέμπτη πως θεωρεί ότι πρόθεση των νυν μετόχων, είναι να βοηθήσουν. Και οι φήμες ήθελαν τον Mr MIG να έχει προσεγγίσει τον κ. Πολέμη για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x