Stoiximan Super League

«Τελεσίγραφο» Σούπερ Λίγκας σε ΟΠΑΠ!

Διορία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη έδωσε η Σούπερ Λίγκα στην ΟΠΑΠ Α.Ε. προκειμένου να καταθέσει την πρότασή της, όπως διαμηνύθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής. «Περιμένουμε απάντηση, θετική ή αρνητική. Μετά θα ψάξουμε κάτι άλλο. Δεν θα μείνουμε έτσι!», τόνισε ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Διορία μέχρι την ερχόμενη Τρίτη έδωσε η Σούπερ Λίγκα στην ΟΠΑΠ Α.Ε. προκειμένου να καταθέσει την πρότασή της, όπως διαμηνύθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

«Περιμένουμε απάντηση, θετική ή αρνητική, μέχρι την Τρίτη. Μετά θα ψάξουμε κάτι άλλο. Δεν θα μείνουμε έτσι!», τόνισε ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής υποστήριξε εντός του συμβουλίου ότι υπάρχει εναλλακτική λύση με εταιρεία που μπορεί να προσφέρει χρήματα κοντά σε αυτά που προτίθεται να δώσει ο ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.

Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x