sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο…

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ρωτήστε τον Σάκη Τσιώλη και τους φίλους του Άρη. Ό,τι ξεκίνησε ωραία, τελείωσε με πόνο… Ο Καρδιτσιώτης ήρθε σαν… Μεσσίας στα τέλη του περσινού πρωταθλήματος, όπου με εξαιρετικό φίνις άρχισε να επουλώνει το… πληγωμένο γόητρο των «κίτρινων» και τελικά έφτασε στο σημείο -στο ξεκίνημα του φετινού- να φεύγει σαν… «αποδιοπομπαίος τράγος». Το www.sport-fm.gr σάς θυμίζει το χρονικό της σύντομης παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς.

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση. Ρωτήστε τον Σάκη Τσιώλη και τους φίλους του Άρη. Ό,τι ξεκίνησε ωραία, τελείωσε με πόνο...

Ο Καρδιτσιώτης ήρθε σαν… Μεσσίας στα τέλη του περσινού πρωταθλήματος, όπου με εξαιρετικό φίνις (5Χ5) άρχισε να επουλώνει το… πληγωμένο γόητρο των «κίτρινων» και τελικά έφτασε στο σημείο -στο ξεκίνημα του φετινού- να φεύγει σαν… «αποδιοπομπαίος τράγος».

Όχι διότι αποχώρησε κακήν κακώς. Κάθε άλλο. Σαν φίλος έφυγε κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς- ήταν εμφανής η συγκίνηση στο πρόσωπό του. Μοιραία -όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση- εκείνος που την πληρώνει πρώτος είναι ο προπονητής...

To www.sport-fm.gr σάς θυμίζει το χρονικό της σύντομης παρουσίας του Σάκη Τσιώλη στους Θεσσαλονικείς:

10/03/11: «Μαζί θα δώσουμε τη μάχη»!, η πρώτη του ατάκα ως προπονητής του Άρη.

13/03/11: Στο ντεμπούτο του, ο Άρης νικά εκτός έδρας και με ανατροπή 4-3 την Κέρκυρα έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

10/04/11: Απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό Βόλου, βάζει στην άκρη το συναίσθημα (2-1 με ανατροπή) και τον Άρη γερά στο... κόλπο των πλέι οφ.

17/04/11: Ο Άρης κάνει το χρέος του (2-1 την Ξάνθη), αλλά ο συνδυασμός αποτελεσμάτων τον αφήνει οριακά εκτός πεντάδας και διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

17/05/11: Δίνεται η ευκαιρία στους ταλαντούχους πιτσιρικάδες του συλλόγου να δείξουν μέρος της αξίας τους.

20/05/11: Μιλά για το όραμά του να δημιουργήσει έναν θεαματικό Άρη και επισημαίνει την πρόθεσή του να στηριχτεί στα... φυντάνια του συλλόγου.

26/07/11: Η φιναλίστ του Κόπα Λιμπερταδόρες, Πενιαρόλ, περνά με 2-1 από το... φλεγόμενο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά ο Άρης είναι εκείνος που αφήνει υποσχέσεις με την εμφάνισή του. Bέβαια φιλικό με... φιλικό ξεθωριάζει το άστρο του.

27/08/11: Είναι να μην σε θέλει (διπλό δοκάρι). Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά ελαφρώς καλύτερος άξιζε το «διπλό» στα Γιάννενα στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, ωστόσο περιορίστηκε στο 0-0 με τον ΠΑΣ.

11/09/11: Χωρίς φαντασία και προφανή αγωνιστικό... μπούσουλα στο χορτάρι, ο Άρης ηττάται 1-0 από τον Ατρόμητο στην έδρα του. Συν τοις άλλοις χάνει για τα επόμενα τρία ματς τον Σολτάνι (μετά την παιδική αποβολή του Γαλλοαλγερινού) και ταυτόχρονα έναν από τους σημαντικούς του παίκτες.

28/09/11: Τέσσερα παιδιά Βολιώτικα δίνουν τα χέρια με τον Άρη και την ίδια ώρα την αίσθηση ότι έρχονται καλύτερες μέρες και αποτελέσματα.

02/10/11: Ούτε σημάδι βελτίωσης, ούτε... σεφτές στις νίκες (0-0 με την Ξάνθη), ανόητη αποβολή Καστίγιο και οι πρώτες δυνατές... μουρμούρες από την εξέδρα...

05/10/11: Ο Τσιώλης δίνει το σωστό παράδειγμα. Εισήγηση για πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές και στον... εαυτό του!

10/10/11: Ανακάτεμα της... τράπουλας με στόχο τι άλλο από την αγωνιστική αναμόρφωση και το πρώτο τρίποντο.

12/10/11: Από αναποδιά σε... αναποδιά με απανωτούς τραυματισμούς με τον Τσέζαρεκ να βγαίνει νοκ-άουτ.

16/10/11: «Ο μάγος Σανκαρέ, έλυσε τα ξόρκια», θα μπορούσε να 'ταν ο τίτλος του κειμένου, αν ο Μπούντιμιρ δεν ισοφάριζε στις καθυστερήσεις για τον Εργοτέλη. Ούτε τώρα...

23/10/11: Χάθηκε ακόμη ένα... στοίχημα για την αντιστροφή του κακού κλίματος. Μέτριος έως κακός ο Άρης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ και τον Τσιώλη να θέτει εαυτόν στην διάθεση της διοίκησης...

26/10/11: Ο Τσιώλης δείχνει το αυστηρό του πρόσωπο επιδιώκοντας να αφυπνίσει άπαντες για την κρισιμότητα της κατάστασης.

29/10/11: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι οριακό. Όλοι μοιάζουν να έχουν καταλάβει ότι ΔΕΝ υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια.

30/10/11: Η κατηφόρα δεν έχει τέλος. Νέα απογοητευτική εμφάνιση, ήττα με... κάτω τα χέρια και ο Τσιώλης πια θεωρείται τελειωμένος...

31/10/11: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους, μέσα έντονα φορτισμένο συγκινισιακά κλίμα. Διοίκηση και Τσιώλης συμφωνούν πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τον χωρισμό και χαράζουν... αντίθετες πορείες ως φίλοι.


Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x