Stoiximan Super League

Ούτε τώρα…

Όλα ήταν ιδανικά στο Παγκρήτιο για τον Άρη. Μπήκε μπροστά στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Σανκαρέ από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Βίσιο στο 81'. Ε και; Ο Μάριο Μπούντιμιρ με κεφαλιά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ισοφάρισε 1-1 για τον Εργοτέλη και του στέρησε ξανά την πρώτη νίκη στην φετινή Σούπερ Λίγκα.

Όλα ήταν ιδανικά στο Παγκρήτιο για τον Άρη.

Μπήκε μπροστά στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Σανκαρέ από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ.

Έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Βίσιο στο 81'.

Ε και;

Ο Μάριο Μπούντιμιρ με κεφαλιά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ισοφάρισε 1-1 για τον Εργοτέλη και του στέρησε ξανά την πρώτη νίκη στην φετινή Σούπερ Λίγκα.



Το πρώτο ημίχρονο στο Παγκρήτιο δεν είχε καλή ποιότητα και οι δύο ομάδες έκαναν αγώνα για το ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Νίκος Καραγεωργίου αναλωνόταν κυρίως στο να διαμαρτύρεται στον τέταρτο διαιτητή, ενώ ο Σάκης Τσιώλης άλλαζε συνεχώς τους ποδοσφαιριστές του με αποκορύφωμα την προώθηση του Φατί στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό δεν φάνηκε να του βγαίνει, όμως ευτύχησε να φτάσει στο γκολ στην τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Ο Σανκαρέ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Καπετάνου και άνοιξε το σκορ. Εκεί τελείωσε και το πρώτο μέρος, στο οποίο και ο Εργοτέλης θα μπορούσε να έχει πετύχει γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Καραγεωργίου απέσυρε τον… για ακόμα ένα παιχνίδι άφαντο Κουτσιανικούλη, πέρασε στο παιχνίδι τον Λεάλ θέλοντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Αυτό το πέτυχε σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό καθώς κατάφερε να πάρει τα «ηνία» της αναμέτρησης.

Το γκολ όμως δεν ερχόταν όσο περνούσαν τα λεπτά και ο Άρης ερχόταν όλο και πιο κοντά στη νίκη. Το σενάριο αυτό ενισχύθηκε και μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Βίσιο και έφυγε για τα αποδυτήρια δέκα λεπτά πριν το τέλος. Τα τελευταία λεπτά βρήκαν τους Θεσσαλονικείς να είναι κλεισμένοι στα καρέ τους και τον Εργοτέλη να πιέζει.

Αν και ο Λεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ήρθε ο Μάριο Μπούντιμιρ να «τιμωρήσει» την οπισθοχώρηση του Άρη και να χαρίσει στην ομάδα του Καραγεωργίου τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την παρακολουθήσατε σε real time από το www.sport-fm.gr.



Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής (54’ Λεάλ), Γιοβάνοιβιτς, Φραγκουλάκης (73’ Κατσικοκέρης), Μπουντιμίρ, Κουτσιανικούλης (54’ Μπέτο).

Στον πάγκο οι: Καβουσάκης, Γιαλούσης, Νταντόμο, Ολίσε

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντίκο, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα (52’ Ιάκομπ), Καζναφέρης (59’ Νέτο), Πρίττας

Στον πάγκο οι: Γιακούποβιτς, Πορτίγια, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος, Παπαζαχαρίας

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)



Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x