Stoiximan Super League

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1 (Τελικό)

Ο ΟΦΗ, στην επιστροφή του στα σαλόνια, έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο «καυτό» «Γεντί Κουλέ». Παρακολουθήσατε live την αναμέτρηση στο www.sport-fm.gr.

Ο ΟΦΗ, στην επιστροφή του στα σαλόνια, έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο «καυτό» «Γεντί Κουλέ». Παρακολουθήσατε live την αναμέτρηση στο www.sport-fm.gr.



94' Λήξη του παιχνιδιού.

92' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Βερόν αφήνει τη θέση του στον Ταυλαρίδη.

90' Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα του Ατρόμητου.

86' Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη του Ατρόμητου.

82' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Ρόβας αφήνει τη θέση του στον Σουμπίνιο.

82' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Τάτος αφήνει τη θέση του στον Μπέλιτς.

81' Κίτρινη κάρτα στον Ρόβα του ΟΦΗ.

79' Κίτρινη κάρτα στον Μήτρογλου.

78' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Επστάιν δίνει τη θέση του στον Σφακιανάκη.

75’ ΓΚΟΛ 1-1 ο ΟΦΗ. Πανικός έπιασε την άμυνα του Ατρομήτου, έπειτα από ένα κόρνερ για τον ΟΦΗ. Η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Γεωργίου, ο οποίος ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ιτάνζ που ήταν εξουδετερωμένος στο έδαφος.

72’ Καλό σουτ από τον Ουκάρ, ο Ιτάνζ έδιωξε με τις γροθιές την μπάλα.

70' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Αναστασάκου ο Μήτρογλου.

66’ Σουτ του Καραγκούνη από μακριά, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Βεζυρίδης.

65’ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Ζορμπά ο Ουκαρ.

60’ Πιέζει ο ΟΦΗ για να ισοφαρίσει, όμως δυσκολεύεται να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Ιτάνζ.

56' Πολύ καλό σουτ από τον Ζορμπά, ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

54' Συνεχίζεται κανονικά το παιχνίδι.

52’ Διακοπή στο παιχνίδι, καθώς πετάχτηκε από την εξέδρα ένα χαρτί τη στιγμή που ο Γκαρσία εκτελούσε ένα κόρνερ για τον Ατρόμητο.

50’ Παραμένει καλός ο ρυθμός και στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλα αυτά, στα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου μέρους δεν έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

Αν ισχύει ότι η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε φέτος, παραδόξως, αναμένεται να δούμε… ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» είχε πολύ καλό ρυθμό, γκολ και πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Μακάρι όλα τα ημίχρονα, φέτος, να είναι έτσι!

45+3’ Λήξη πρώτου μέρους.

45’+2’ Κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο.

45’+2’ Πολύ καλό και δυνατό σουτ του Βερόν από το ύψος της περιοχής, ο Ιτάνζ έδιωξε με υπερένταση την μπάλα με τις γροθιές.

44΄Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Πίτσος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, όμως ο Καπάνταης με προβολή δεν πρόλαβε την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

40' Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη.

39' Κίτρινη κάρτα στον Βερόν.

34’ «Κοκορομαχία» μεταξύ Παπουλή και Σκόνδρα, ο παίκτης του ΟΦΗ έπεσε στο έδαφος -σαν να τον χτύπησε το ρεύμα- με τον διαιτητή όμως να μην βγάζει κάρτα σε κανέναν από τους δύο.

33’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Παπουλής έβγαλε μία μπαλιά στον Ζορμπά στην πλάτη της άμυνας των Περιστεριωτών, όμως ο τελευταίος, προσπαθώντας να κάνει το σουτ «με τη μία», δεν βρήκε καθόλου την μπάλα, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Ιτάνζ.

26’ Τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο ψάχνει να βρει ο ΟΦΗ, ο οποίος μετά το γκολ που δέχθηκε φαίνεται πως τα ‘χει… λίγο χαμένα.

16’ Κίτρινη κάρτα στον Πίτου Γκαρσία.

16’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, από αυτές που δεν χάνονται. Ο Επστάιν μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Αναστασάκος εξ’ επαφής έκανε την προβολή αλλά ο Βεζυρίδης, με μία εκπληκτική επέμβαση κράτησε το 1-0.

12’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Τάτος έβγαλε μία «μαγική» μπαλιά στον Αναστασάκο, ο οποίος αν και ήταν μόνος απέναντι από τον Βεζυρίδη πλάσαρε άουτ.

10’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Ατρόμητος. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και ο Μπουλούτ, θέλοντας να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

8’ Καλό διαγώνιο και δυνατό σουτ του Πίτσου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ιτάνζ.

5’ Δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο πεντάλεπτο, με τον ΟΦΗ να έχει μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να διατηρεί την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας τρόπο να απειλήσει την εστία του Ιτάνζ.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης

-Ολιγόλεπτη καθυστέρηση για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος από τα χαρτάκια…

-Εξαιρετική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του ΟΦΗ κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.



ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, Βερόν (92' Ταυλαρίδης), Κάλαιτζιτς, Ρόβας (82' Σουμπίνιο), Ζορμπάς (65' Ουκάρ), Παπουλής, Καπάνταης.

Στον πάγκο: Κάρολ, Ζαχαράκης, Νύκταρης

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Ζουέλα, Φυντανίδης, Σκόνδρας, Μακρής, Γκαρσία, Τάτος (82' Μπέλιτς), Καραγκούνης, Επστάιν (78' Σφακιανάκης), Αναστασάκος (70' Μήτρογλου)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Νάστος, Τομάς, Μπάλλας

Διαιτητής: Κωνσταντινέας.
Γήπεδο: "Γεντί Κουλέ"



Πρόκειται για το πρώτο ματς της χρονιάς, κι αν ισχύει ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», τότε ας ευχηθούμε, πριν το πρώτο σφύριγμα της σεζόν 2011-12, να δούνε τα… ματάκια μας έστω και λίγο από αυτό που μας έχει λείψει. Τι είναι αυτό; Η μπαλίτσα!

Διαβάστε τα αφιερώματα του www.sport-fm.gr για τον φετινό Ατρόμητοκαι τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ

Μπορεί να έχει κάνει μόνο μία προπόνηση με τον ΟΦΗ, αλλά ο Σουμπίνιο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Δεν συμπληρώνει 18άδα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Βεζυρίδης, Κάρολ, Ρόβας, Βερόν, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Πίτσος, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Νύκταρης.

Ατρόμητος

Με τον Στέλιο Σφακιανάκη να συμπεριλαμβάνεται κανονικά και τον Εντουάρντο Μπρίτο να μένει εκτός ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Δώνης έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του. Ο Ατρόμητος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του την Παρασκευή και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Ηράκλειο, όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πόσο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι καθώς το «Γεντί Κουλέ» αναμένεται κατάμεστο, για να γιορτάσει την υποδοχή του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τόμας, Ζουέλα, Μπέλιτς,Τάτος, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Καραμάνος, Γκαρσία, Μακρής, Νάστος και Καραγκούνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x