Stoiximan Super League

Νο 8: Η επιστροφή του «Καπετάνιου»

Η αλήθεια είναι πως με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκού, πολλοί από εκείνους που κάποτε ζητούσαν εν χορώ την απομάκρυνση του Γιώργου Βαρδινογιάννη από τα διοικητικά της ομάδας, δεν θα έβλεπαν με κακό μάτι την επαναδραστηριοποίησή του στα κοινά. Η επιστροφή του Καπετάνιου έγινε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Καβάλα και έδωσε άλλη έννοια στο κλασικό «δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε»!

Το sport-fm.gr μετράει αντίστροφα τις 10 πιο χαρακτηριστικές στιγμές του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι πως με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκού, πολλοί από εκείνους που κάποτε ζητούσαν εν χορώ την απομάκρυνση του Γιώργου Βαρδινογιάννη από τα διοικητικά της ομάδας, δεν θα έβλεπαν με κακό μάτι την επαναδραστηριοποίησή του στα κοινά.

Η επιστροφή του Καπετάνιου έγινε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Καβάλα και έδωσε άλλη έννοια στο κλασικό «δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε»!

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

Βραδάκι της 16ης Ιανουαρίου 2011. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον κακό του «δαίμονα» τα τελευταία χρόνια, την Καβάλα, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Κι όμως, το Ολυμπιακό Στάδιο δεν είναι τόσο άδειο όσο νομίζουμε και το διαπιστώνουμε στο 63’ της αναμέτρησης. Με το σκορ στο 2-2, ο διαιτητής δίνει πέναλτι για μια ανατροπή του Νίνη στην περιοχή. Ο δημοσιογράφος που μεταδίδει τον αγώνα του συνδρομητικού καναλιού, λέει τα παρακάτω λόγια, τα οποία ήταν και τα τελευταία για αρκετή ώρα, που βγήκαν από το στόμα του:

«Δεν φαίνεται να τον βρίσκει ο αμυντικός της Καβάλας. Σε φάση που φαίνεται να μην υπάρχει κάτι αντικανονικό, ο Μήτσιος είδε πέναλτι…»

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα βασανιστικής σιωπής, μια φωνή από το παρελθόν, ένας «φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις».

«Τα πόδια του δεν τα πήρε; Πήρε τα πόδια του! Τι δεν ήταν, δεν ήταν πέναλτι»;

Δείτε το βίντεο που τράβηξε το www.sday.gr:



Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο ένας και μοναδικός «Καπετάνιος» μέσα στο δημοσιογραφικό μπουθ λέει το παράπονό του, το οποίο και μαθαίνει όλη η Ελλάδα. Για κάποιους αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την πανηγυρική επιστροφή του πραγματικού προέδρου του Παναθηναϊκού.

Μερικές μέρες αργότερα το όνειρο έσβησε. Κατά την απολογία του, μέσω νομικού εκπροσώπου, είπε τη «μαύρη» αλήθεια. Ότι δηλαδή, ενήργησε ως απλός φίλαθλος, σαν να λέμε, τουτέστιν, ένας από εμάς, σκορπώντας θλίψη σε όσους έστω και για μια στιγμή πίστεψαν πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα.

Το μόνο που έμεινε ήταν ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της σεζόν 2010-2011 και το γεγονός ότι με το τελικό 4-2, ο Παναθηναϊκός νίκησε -επιτέλους- την Καβάλα!



Νο 9: Ο «καυτός» Ντιόπ

Νο10: «Τα πρόστυχα τα… μπλε εσώρουχά σου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x