Stoiximan Super League

Νο 9: Ο «καυτός» Ντιόπ

Θέλημα Θεού ή ικανότητα; Απλά τύχη ή δείγμα κλάσης ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή; Στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ ήταν «στριμωγμένη» στα σχοινιά από τον Ολυμπιακό. Μέχρι ο Σενεγαλέζος άσος να μπει αλλαγή, να πάρει την μπάλα και αφού περάσει -εκτός του Ντουντού και τις… φλόγες- να «σερβίρει» το γκολ-λύτρωση στον Μπλάνκο! Το sport-fm.gr μετράει αντίστροφα τις 10 πιο χαρακτηριστικές στιγμές του πρωταθλήματος.

Το www.sport-fm.gr μετράει αντίστροφα τις 10 πιο χαρακτηριστικές στιγμές του πρωταθλήματος.

Θέλημα Θεού ή ικανότητα; Απλά τύχη ή δείγμα κλάσης ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή; Η ουσία είναι μία… και ο Μπούπα Ντιόπ «θρησκεία». Στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, η ΑΕΚ ήταν «στριμωγμένη» στα σχοινιά από τον Ολυμπιακό. Μέχρι ο Σενεγαλέζος άσος να μπει αλλαγή, να πάρει την μπάλα και αφού περάσει -εκτός του Ντουντού και τις… φλόγες- να «σερβίρει» το γκολ-λύτρωση στον Μπλάνκο!

Του Μιχάλη Ηλιού

Έτσι είναι αυτά… Εντάξει, το ματς «σούπα» ήταν, αλλά ποιος νοιάζεται. Ο νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε και πάλι. Ο Ολυμπιακός έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με μεγαλύτερη αυτή του 57’ όταν ο Ντουντού αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι.

Στα χασομέρια, ο δίμετρος Ντιόπ προσέφερε ένα «εγκεφαλικό» στους «ερυθρόλευκους» και το κερασάκι στην τούρτα ενός ντέρμπι. Σκέτη απόλαυση για τους φίλους της Ένωσης να βλέπουν σκασμένους αυτούς του Ολυμπιακού.

Ο Σενεγαλέζος δεν είχε ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα αφού ήταν ταλαιπωρημένος από τραυματισμό. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν χαμπάριαζε από πόνους και αλλά τέτοια παιδιάστικα. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι και εφόσον καλείσαι να αγωνιστείς, τα δίνεις όλα. Έτσι, ο Ντιόπ με το που ακούμπησε την μπάλα, άναψε, «φούντωσε» ολόκληρος.

Το καλοκαίρι όταν είχε έρθει να υπογράψει στην Ένωση γνωρίζαμε όλοι πως πρόκειται για έναν δυναμικό χαφ, φοβερό στα ανασταλτικά του καθήκοντα, μαντουμαδόρο, με μεγάλο διασκελισμό, ψηλό παλικάρι που δεν χάνει κεφαλιά για κεφαλιά. Στα μέρη μας όμως έδειξε και μια ακόμη πτυχή του ποδοσφαιρικού του ταλέντου. Ξέρει όσο κανένας άλλος πώς να ντριμπλάρει ένα… καπνογόνο.

Δεν είναι τυχαίο που έγινε χαλασμός από τα πανηγύρια των ΑΕΚτσήδων μετά το γκολ. Όπως δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι φωτογραφίες της συγκεκριμένης φάσης έγιναν wallpaper στους υπολογιστές των φίλων της Ένωσης ή αφίσα στα δωμάτια τους.

«Αλήθειες» και δικαιολογίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το καπνογόνο στην περιοχή του Ολυμπιακού δημιούργησε διάφορες σκέψεις στους εμπλεκόμενους παίκτες. Ο Ντουντού αναρωτιόταν γιατί ο βοηθός δεν το υπέδειξε οφσάιντ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανησυχούσε μήπως αντί για την μπάλα, ο Ντιόπ σεντράρει το καπνογόνο και το «φάει» στο πρόσωπο και ο Πάρντο έψαχνε να δει μέσα στους καπνούς πού στο καλό έχει πάει η μπάλα! Μέσα σε όλους αυτούς, ένας ένιωθε «καυτός». Ο Ντιόπ. Ένα είναι αυτό!

Τέλος, ο Βραζιλιάνος είχε παραπονεθεί και στο αγαπημένο του Twitter. «Το καπνογόνο έφταιξε, το καπνογόνο ήταν οφσάιντ». Βέβαια δεν έκανε λόγο για το χαμένο πέναλτι αλλά αυτά δεν τα λέμε εμείς. Όμως, αν ξαναδούμε το ριπλέι της φάσης, το καπνογόνο καλυπτόταν από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Δείτε και μόνοι σας:



Νο10: «Τα πρόστυχα τα… μπλε εσώρουχά σου»

Την Πέμπτη 21/04 το νούμερο 8 της αντίστροφης μέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x